walk on wings, tread in air: Breast melendut padahal umur muda lagi. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/?m%3D0\x26vt\x3d1156211493529826500', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Breast melendut padahal umur muda lagi.
2018-12-27

Y.E.S kali ni ramai yang ambik peluang beli Gloei.
Sebab waktu ni lah Gloei harganya RM123.
Kalau harga normal RM139.
Atau dalam bahasa senang cerita, Y.E.S kali ni ramai new buyer yang namanya tak pernah ada dalam database.

Terima kasih.

Bila ramai pengguna baru, maka banyaklah soalan-soalan baru.
Sukacita aku nak menge-share soalan-soalan yang aku dapat tu kat sini.
Sebab ada di antara pengguna ni tak tahu menahu kewujudan blog ni, dorang beli thru FB and IG.
Jadi, silakan ambik masa baca dulu apa-apa hal.


Soalan 1
Umur saya baru 24 tapi breast saya melendut. Gloei ada fungsi menegangkan breast tak?

Secara indirectly, ada.
Kerana antara punca breast kendur adalah bila kolagen mula break down.
Tapi, umur 24 sepatutnya breast masih tegang sebab kolagen masih banyak.
Pada pandangan aku, kalau umur 24 breast dah kendur very unlikely disebabkan oleh kolagen.
Besar kemungkinan disebabkan oleh faktor lain.
Antaranya breast memang sedia besar, atau berat badan bertambah, atau kuat sport.
Activity melompat, berlari - ini semua melibatkan bouncing dan boleh jadi penyumbang sagging breast.
Berat badan yang bertambah akan menambah-besarkan breast.
Saiz breast yang besar ni nanti lebih terdedah kepada kesan graviti yang tarik tisu breast ke bawah.
Bila tisu ni tertarik, kulit breast akan hilang keanjalannya.
Jadi, untuk menjawab soalan pengguna ni, YES, Gloei boleh menegangkan kembali breast sekiranya punca sagging breast tu adalah disebabkan kekurangan kolagen (bila semakin berusia kolagen semakin berkurang).
Tapi kalau umur muda breast dah sag, yang ni kena tengok banyak faktor.
Kita kena faham tak semua breast kendur tu disebabkan kolagen kurang.
Nanti karang makan 10 botol Gloei tetek tak tegang-tegang kita salahkan Gloei pulak padahal punca sebenarnya bukan disebabkan kolagen.
Jangan lupa check bra yang kita pakai.
Pakai bra yang tak sesuai pun boleh buatkan breast kendur.


Soalan 2
Period saya datang awal seminggu selepas ambil Gloei.

Any changes in our diet memang akan kacau period cycle, samada period datang cepat atau lambat.
Jangankan kata Gloei, kalau suddenly korang decide to go vegan atau stop being vegan - pun akan buatkan period cycle bertukar.
Ini kerana, apa yang kita makan ada direct impact on our hormone levels.
Jadi, jangan menggelabah sangat bila tiba-tiba period datang lambat atau cepat.
Ini memang benda yang biasa bila diet bertukar.
Kalau bulan tu tiba-tiba kita rajin berjogging, pun akan buatkan period cycle change.


Soalan 3
Kalau ada cyst/fibroid boleh tak ambil Gloei?

Takyah lah. Baik pi buat treatment dengan doktor kasi settle cyst tu dulu.


Soalan 4
Boleh minum kopi tak kalau ambil Gloei?

Takde masalah, tapi caffein mempercepatkan aging dan mengurangkan collagen.
Gloei memang takde kolagen tapi Gloei stimulate penghasilan kolagen dalam badan.
Jadi kalau kita minum kafein dengan banyak, ada problem sikit kat situ.
Kerana ada berlawanan kesan kat dalam badan bila Gloei stimulate kolagen tapi kopi menjahanamkan kolagen.
Ujung-ujung, tak nampak beza apa pun sebab masing-masing cancel each other.
Satu hari 1-2 cawan oklah, tapi kalau bercawan-cawan, eloklah giveup ambil Gloei.



Gloei bukan produk timbang kilo. Jangan risau.
Konsep Gloei and ingredients-nya adalah fresh sebab aku sendiri yang susun ingredients ni based on bacaan jurnal.
From there kita RnD-kan untuk tengok berhasil ke tak.
Guinea pig adalah aku sendiri.
Pembungkusan semua ikut prosedur, boleh tengok semuanya ber-glove and ber-mask.



Ada KKM and Halal certified.



Kalau korang pengguna produk GreenAard dan rasa konfius bila nak ambik, ok ini ringkasannya.



Offer khas untuk blog readers, KLIK SINI.


posted by Diana Ishak @ 10:41 AM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND



LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER