walk on wings, tread in air: DV Perfecting Powder <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


DV Perfecting Powder
2019-12-02


Hari ni aku nak review another product DVANDA iaitu Dvanda Perfecting Powder.
Hari tu aku review dia punya foundation.
Tak tahu pulak rupanya ada powder juga.
Dia punya tagline kat kotak ni aku suka - "Flawless Face Is the Best Revenge".
Packaging kemas, finishing produk cantik.



Ada 3 shades - Light, Medium and Dark.
Aku pakai Medium, just nice.
Tapi Dark pun aku try, cuma aku pakai kat jawline kasi efek runcing. Kahkahkah.
Orang lain pakai contour nak bagi shading, aku balun powder. Dasar kampungan.



Boleh tengok pilihan ton yang dia offer.
Dia punya light shade pun takde la light sangat, masih dalam kategori kulit wanita Asia.



Ada sponge disediakan, very good.
Siapa suka pakai sponge, boleh guna terus.
Aku tak suka, aku lebih suka pakai brush.
Untuk review produk ni aku guna dua-dua - sponge and brush, saja nak tengok apa hasilnya.
Ternyata kalau pakai brush memang lagi cantik hasilnya.
Even kat belakang kotak Dvanda Perfecting Powder ni pun ada tulis "You can also apply the compact powder using fluffy powder brush".



Ini gambar aku guna kod Medium.
Tak pakai foundation, blusher pun tak.
Pakai eyeliner, powder and lipstik only.
Not bad powder ni, tak melekit, tak berminyak and tak memberatkan muka, tak crack.
Ada some powder walaupun kat tempat beraircond muka tetap berminyak, tapi yang ni tak, alhamdulillah.
Serasi dengan kulit aku. Maybe korang boleh try kot.



Beli sebagai reader www.dianaishak.com lebih menguntungkan.
Kat kotak, harga tertulis RM88 [SM] dan RM98 [SS], tapi special untuk blog reader, harga seperti di atas dan dapat free gift lagi.


posted by Diana Ishak @ 11:08 AM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER