walk on wings, tread in air: Hailey <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




CONTACT ME

aveo757@yahoo.com

See my complete profile
TRAFFIC
Visitor Counter
MY VIDEO


TESTIMONI GREENAARD


Hailey
2018-12-17

HAPPY NEW YEAR 2019!

Tengok dulu gambar jarak dekat semua shawl.
Pastikan nak warna apa.
Pada setiap gambar adalah harga actual produk, tapi sempena new year kita ada harga istimewa.
Scroll sampai ke bawah, ada form.
Pada form ada 4 pakej.


















Katakanlah untuk korang nak beli 6 helai shawl, jadi di ruangan "kuantiti" tulis 'Pakej 2 dua set'.
Lepas tu nyatakan kod shawl yang korang nak.
Harga tak termasuk kos pos.
Tapi kita ikut berat, so shawl ni ringan je.
Kalau order 4 helai pun masih RM6 lagi.
Offer ni sehingga esok 2 Jan 2019 sahaja.
Lepas tu harga kembali ke asal.



1. Nama
2. Email
3. Pakej Pakej 1 : Beli 2 shawl Hailey RM88 [jimat RM10]
Pakej 2 : Beli 3 shawl Hailey RM120 [jimat RM27]
Pakej 3 : Beli 2 shawl 4 Seasons RM90 [jimat RM16]
Pakej 4 : Beli 3 shawl Hailey dan 1 shawl 4 Seasons RM165 [jimat RM35]
4. Kuantiti
4. Alamat penuh beserta poskod
5. No Tel
6. Maklumat tambahan atau soalan (jika ada)

posted by Diana Ishak @ 10:42 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER