walk on wings, tread in air: Ivy <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ivy
2016-06-16

Hari ni entry ringan-ringan je.
Aku nak bagi korang cuci mata dulu dengan final batch koleksi Raya 2016.
Total semua ada 10 design for raya, 2 antaranya dah licin habis. Tinggal 8 saja koleksi yang boleh digrab di Mood Republik JB next week. En Wan punya jadual buat aku stress.
Malam ni habis kat Mood Republik 12 malam, malam tu jugak kena balik sebab ada event kat Menara TM. Boleh jadi mengagau aku nak bernapas macam ni. Kalau kat MR baju habis, maknanya kat Menara TM aku exhibit GreenAard saja lah. So, kalau taknak buntang bijik mata di pagi raya tak dapat pakai baju aku ni (uhuk..uhuk...), dipersilakan pegi ke website sekarang jugak.

Tapi aku nak kabor dulu.

Harga baju ni RM175. Kalau masuk pos dah RM9.

Tapi dari hari ni sampai 23 Jun, aku bagi FREE POS dalam Malaysia.

Siapa cepat, dapat free tudung. Yang tudung ni selagi stok masih ada.





KURUNG IVY
♥ potongan longgar
♥ warna-warna pastel
♥ gold zipper memanjang dari atas hingga ke bawah
♥ pinggang ada getah
♥ bahagian blouse gabungan 2 fabrik : georgette and Cavalli
♥ sulaman eksklusif rekaan sendiri
♥ available S-XL



Jenuh aku lukis sulam tu tau. Sentuhan peribadi tu.


DAZZZLE BLUE


EUROPEAN SILVER GREY


PURPLE MAUVE


MINT GREEN


TORTILLA BROWN





Jangan ditanya kenapa sampul raya Fleur by Mrs Him tahun ni gambar kurta.
Dendiam je sudah.



posted by aveo757 @ 3:38 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER