walk on wings, tread in air: Karnival Masjid 3.0 dengan beg Doraemon yang ohsem. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Karnival Masjid 3.0 dengan beg Doraemon yang ohsem.
2016-04-28


Hari ni hari extra busy.
Konfem aku tersadai kat opis sampai malam.
Memang macam ni kalau setiap kali nak ada event.
Esoknya nak event, malam ni dah tentu berumah-bertangga kat opis sampai ke malam. Silap-silap 1 pagi pun aku lek je ada kat opis.

Esok Karnival Masjid 3.0.
Bertempat di Masjid Al-Ikhlas (masjid Naza yang baru) kat Seksyen 13 Shah Alam.
Ramai ilmuan agama dan celebriti muslimah akan ada di sana untuk forum ilmiah.
Selain tu akan ada beberapa acara yang sinonim dengan mana-mana karnival like, booth makanan, booth pakaian, riadah, sesi bertemu selebriti, pertandingan itu ini...banyak sangat programnya.

Tapi YANG PALING PENTING --->> Cari booth GreenAard!
Booth no. 95.
Kat booth ni, aku bawak GreenAard, kurta Khalifa yang terbaru and all jubah hitam only. Mood masjid gitu.

Yang best kali ni kita ada goodies bags yang disponsor oleh reader blog ni.
Tapi aku tak buat konsep bagi goodie bags sesaje macam kebanyakkan event organizer.
Sebab aku dah lama perati, kebanyakkan yang ambik goodies bags tu semata-mata datang ambik je.
Yang bagi sponsor ni semua willing to spend, yang kau datang semata-mata nak ambik goodies je.
So aku rasa those yang willing to spend jugak yang layak untuk dapat goodie bags ni.
Lagipun aku nak mengelakkan orang beratur panjang tido depan booth aku malam ni semata-mata nak dapatkan goodies bags free. Kah Kah Kah. Berangan.

Selalunya orang yang berani untuk commit, dia akan lebih menghargai apa yang dia dapat.
Barang-barang yang dalam beg GreenAard tu semua bukan cikai-cikai punya barang ya.
Ada yang dari pengusaha spa, ada yang owner skin care product sendiri, ada yang uli tepung semata-mata nak buatkan sample for this event. Semua tu perlukan kos.

Antara penyumbang untuk goodies bags esok :


 Minuman Jus Durian Belanda.
Darah tinggi and sakit gout boleh minum ni.
Bila darah tinggi dah turun, baru boleh ambik GreenAard ya. Ewahhh promo produk sendiri pulak.
Shahira yang sponsor ni dah dapat sorang customer melalui IG blasting yang aku buat tentang event aku pagi ni. Sebab ada orang call opis tanya contact number dia. Good luck Shahira!


 Ni dari pengusaha spa.
Dia bagi feminin wash bar dan rempah-rempah untuk scrub/lulur.
Peh ni kalau lepas mandi ni aku cakap kau, dapat tido konfem nyenyak oiii.


 Ni datang jauh dari Kedah.
Anak akak ni hantar sampai depan pintu rumah aku.
Ni kuih kacang tumbuk aku panggil.
Mak mertua aku kan jenis cerewet tau dengan food.
Kalau tak sedap dia direct je kata "Bakpe rasa dia gini?"
Tapi dia makan kuih ni dia kata sedap.
So, korang silakan try. Sebalang kecik ni aku rasa akak ni letak 10 biji. Akak ni nak bagi korang kenyang terus namanya ni.


 Sape yang nak rasa kukis Mak Aji's Oven, maju-majukan diri ke booth GreenAard esok.
Tak, aku tak jual. Yang ni kita bagi free sample.
Tahun ni Mak Aji buat 3 jenis kukis for raya.
Choc chip kukis, Mocha kukis and yang terbaru Choc chip with Oat kukis.
Jadi dalam goodie bags esok tak semua dapat flavour yang sama, nasib-nasib kau lah.


Kopi Pak Belalang.
Masa kopi ni sampai aku macam "Eh, macam pernah nampak.."
Lama aku pikir kata mana eh?
Rupanya salah sorang agent GreenAard punya kopi.
Korang takkan dapat yang dalam kotak tu ya. Yang dalam kotak tu dia bagi untuk aku try.
Korang punya yang dalam plastik Paris tu. Kang ada lak esok cakap apesal saya tak dapat kopi pak belalang? Aku tampau kang.


En Wan kata ada lagi yang belum sampai, kalau tak sampai, kita akan carry sponsor korang ke event seterusnya minggu depan ni Menara TM. Kat Menara TM esok kita bawak semua produk Fleur by Mrs Him. So orang-orang Menara TM please standby ya. Aku tau korang bonus next week kan?

Terima kasih kat semua pen-sponsor.
This is the best yang aku boleh pikirkan untuk kebaikkan semua.
Sebab aku sendiri tak tau nak letak harga untuk buat iklan kat blog.
Plus, aku takut aku tak sempat nak buat.
So, memandangkan korang pun memang nak marketkan the produk, jadi apa kata join je event-event aku. Aku akan edarkan produk-produk korang pada customer. Di situ harapnya awareness tu mencapai matlamat sebab orang lebih suka kalau dapat test dulu the produk sebelum beli, kan?

Jangan risau, as a bonus, those yang commit untuk sponsor produk ni, aku akan highlite di blog nanti.
Nak highlite semua sekaligus kang dah jadi blog ilmiah pulak.
Aku akan highlite satu-satu atau 2 produk dalam satu entry.
Hari ni aku highlite je dulu produk apa yang bakal customer dapat nanti.



Ok, promo GreenAard bulan ni dah pun start.
Beli 2 botol dapat pendrive design 3D logo GreenAard (2gb).
2gb je sudah la kan. Aku punya mp3 sampai 350 lagu pun baru pakai 1.25gb. Dari KL pi Tganu pun tak habis dengar 350 lagu tu. Ni aku bagi 2gb ni. Nak 16gb pi la beli sendiri.

Some agen dah berebut restock sebab nak dapatkan pendrive ni semalam.
Sebab aku dah buat teaser dari Ahad lepas lagi, tu yang customer dorang dah queue siap-siap.
Cute pendrive ni weh, the one and only, tak sama punya dengan orang lain. Hahaha.

Sape nak, boleh order sini : KLIK SINI



Beg Dorameon semua dah ready.
Setiap hari, 20 customer terawal saja dapat, tak kira customer GreenAard mahupun Fleur by Mrs Him.



Ok, selain dari promo pendrive GreenAard, ada satu lagi produk aku launch esok pagi, Jumaat, 12.01 pagi. Hah, gitu. Tengah-tengah malam buta launch kauu.

Kurta Moden Khalifa Vol. 2.

Yang Vol 1 memang ohsem sangat sambutannya.
Plannya nak buat untuk raya, ingatkan bertahan lah sampai Ramadhan.
Rupanya rezeki En Wan, sold out in 14 days only.

Kali ni untuk Khalifa Moden Vol 2, kita buat 10 warna.
5 warna restock warna lama sebab ada permintaan, pastu tambahan lagi 5 warna baru.
Macam yang aku pernah bagitau dulu, kain tenun tu kena beli satu kayu, satu kayu.
Dia tak jual sikit-sikit. Sebab kain tenun tu datang 1 kali saja coraknya.
Lepas tu dia tak repeat corak yang sama.

5 warna asal yang kita re-stock pun hanya warna saja yang sama.
Tenun dah lain. Tak dapat yang sama sebab aku yang perabiskan kayu-kayu tu kelmarin. So this time pilih new tenun yang sama gak gojesnya.

Bawah ni kaler-kaler yang available.
Size S-XL.
Boleh check size chart kat bawah sekali.













Kali ni kita ganti dari black zip kepada gold zip, biar jeles Pierce Brosnan tengok.
Barulah ada gaya, mutu, keunggulan.

Ni aku kasik korang cuci mata je dulu tau.
Pikir nak size apa nak warna apa.
Malam kang Jumaat 12.01 am kita launch kat website, PM and Whatsapp serentak.
Kurta ni pun akan dibawa ke event esok.

So esok boleh laju-laju masuk website Fleur by Mrs Him.
Aku takleh bagi link now sebab link tu hanya activate tengah malam kang.

Tapi kalau nak tanya apa-apa boleh PM Fleur atau Whatsapp 012-7728976.

Ok you all, see you tomorrow kat :

Karnival Masjid 3.0
Masjid Al-Ikhlas (Masjid Naza)
Seksyen 13 Shah Alam.
29/4 - 1/5
9am - 11.30pm
BOOTH 95.


posted by aveo757 @ 1:31 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER