walk on wings, tread in air: Jom main jawab-jawab soklan! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Jom main jawab-jawab soklan!
2016-04-29

Ada tak sesape yang cuba nak beli Kurta Khalifa thru website tapi tak jumpa link ke Kurta Khalifa Vol 2?
Kalau ada, jangan risau.
Memang link tu aku terpaksa tarik atas arahan bis bos aku sebab malam tadi pukul 12 malam je dah masuk whatsapp bertalu-talu.
Dia dah menggelabah. Sebab takut stok kiucar-kacir. Hari ni kan ada event kat Shah Alam, so some stok dibawak ke sana jugak. Jadi takut nanti stock kat whatsapp, kat FB, kat booth semua jadi tak tally dengan inventory.
Jadi, aku hold dulu publish kat website.
Kalau nak, boleh whatsapp terus 012-7728976.

Post semalam tentang sponsor, ada yang nak join.
Boleh, takde masalah. Tapi untuk Karnival Masjid 3.0 ni tak sompek dah.
Kalau nak, boleh la join end of the month, event kat Melaka.
Kalau nak, email En Wan kat wuw757[at]yahoo[dot]com.

Aku ada buat satu lagi contest.
Kali ni contest untuk new shawl.
Aku akan pilih 3 pemenang, dah setiap pemenang dapat 2 shawl free.

Tapi sebelum ko join contest ni, meh aku tunjuk dulu camne tudungnya.















Gojes tak kaler-kaler dia?
Nak lagi yang FL12 ni, memang kena nau ngan selera aku.
Tapi bos aku tak bagi ambik dulu.
Dia kata warna ni mesti laju. Hahaha. Kesian tau aku, nak ambik shawl pun kena ambik yang belen-belen.
Korang kalau taknak dapat yang belen-belen baikla order now.

Ok, semua dah tengok gambau kan?
Ok, marilah join contest ni.
Kali ni senang gila.
Kau jawab 5 soalan je.


posted by aveo757 @ 12:00 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER