walk on wings, tread in air: Food! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Food!
2016-04-30

Siapa nak tau apa benda yang disumbangkan dalam beg doraemon GreenAard?

Antaranya adelah makanan
Sebenarnya ada lagi yang nak sponsor tapi aku taknak clash-kan 2 benda yang sama dalam 1 beg.
Jadi, those yang sponsor makanan yang sama, aku mintak hantar ke waktu event lain.

Antara yang bermurah hati nak sponsor produk adelah Hanis.
Datang dari Gombak bawak sampel brownies. Ni kat bawah ni brownies yang dia sponsor :



Jangan tanya aku apa rasanya.
Aku ni sebenarnya tak boleh makan coklat sangat.
Kang muntah. Memandangkan dia tak bagi extra sample, jadi aku takleh nak mintak sape-sape tolong rasakan. Aku tak berani nak mintak rasa sebab dia dah buat cukup-cukup 60 pack untuk event Shah Alam ni.
Tapi berdasarkan bau semerbak dalam kereta aku, dan rupa bentuknya, insyallah sedap.
Lagipun Hanis ni memang baker.
Bukan brownies je dia jual.
Macam-macam! Boleh check kat IG dia (ada aku tulis kat flyer atas ni). 
Dia memang terima kalau korang nak tempah untuk special event. Apetah lagi kalau nak tempah untuk makan-makan sendiri.

Sape penah makan Congo Bars?
Aku selalu nampak orang jual Congo Bars tapi aku tak tau apebenda Congo Bars ni.
Sape yang belum penah rasa dialu-alukan rasa. Jangan jadi macam aku, selalu tertinggal.
Kang orang dah sibuk bergasak beli kuih lain, aku baru nak terkinja-kinja makan congo bars.




Dua jenis produk ni datang dari brand yang sama iaitu KRUP KRUP NUTS.
Jauh ni, datang dari nun kat Sungai Petani.
Tapi anak Kak Mala ni hantar sampai depan pintu rumah aku.
Aku pun tak sempat jumpa sape orangnya sebab masa tu aku keluar. Tima kasih Kak Mala sebab sponsor.

Tapi korang cuma dapat sponsor kuih kacang tumbuk tu je. Aku la best dapat makan dua-dua. Kah Kah Kah. Aku pulak memang suka nau yang kerepek yang bawah tu. Apa ntah nama dia, tapi aku suka kerepek ni. Aku dah rasa dah dua-dua kuih Kak Mala ni, memang sedap. Mak mertua aku suka sangat ngan kuih kacang tumbuk tu sebab takyah kunyah pun sebenarnya. Hisap-hisap sedut-sedut je dah cair. Aku rasa mesti Kak Mala perlukan agen jugak untuk kuih kacang tumbuk tu sebab kuih tu kalau dipos memang besar harapan sampai kat tangan kau jadi serbuk je. Cuba korang tanya Kak Mala dia nak pakai agen tak. Aku syak mesti akak ni perlukan agen untuk kuih tumbuk tu.



Yang ni memang konfem pakai agen.
Agen-agen yang dah biasa ambik menjak tahun 2009 lagi pun dah start tanya Mak Aji tahun ni bisnes ke tak.
Insyallah, masih bisnes lagi.
Ni pun Mak Aji dah pesan, LAST ORDER ADALAH 28 MAY 2016.
Menjak buat kukis ni, Mak Aji masih lagi dok menggentel kukis walaupun dah tinggal 4 hari lagi nak raya.
Tahun lepas takpela sebab semua anak beraya rumah menantu.
Dia takde la kecoh sangat nak buat persiapan raya.
Tapi tahun ni semua anak giuliran beraya Bangi so 4 hari sebelum raya dapur dah mesti clear dari sebarang tray tray kukis.
Jadi, adelah lebif afdol untuk korang letak order sekarang.
be it as agen ataupun nak order perseorangan, silakan order sebelum 28 May ya.

Tahun ni Mak Aji tambah satu lagi produk, jadi kesemuanya ada 3 jenis kukis.
Agen boleh campur-campur flavor kalau nak ambik ya :

♠ Choc chip
♠ Mocha
♠ Choc chip with oat - NEW!

Harga macam biasa :

♥ RM45/100pcs
♥ RM38/100pcs (50-99 balang)
♥ RM35/100pcs (100 balang ke atas)

Semua contact number ada pada flyer masing-masing.
Gigih aku create flyer.
So owner product kalau nak ambik flyer tu untuk letak kat page masing-masing, silakan.


posted by aveo757 @ 2:28 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER