walk on wings, tread in air: Tengok je dulu tau <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Tengok je dulu tau
2015-09-16

Ni kasik cuci mata and kais korang bertenang-tenang untuk buat pilihan.
Esok pagi 10am kita launch kat website www.fleurbymrshim.com.
Go to tab NEW ARRIVAL.
Esok tau, bukan hari ni.

Yang bawah ni is our first blouse.
Material Chiffon Diamond (good quality).










Yang bawah ni pulak long shawl 180 x 65cm.
Material : Viscose.
Sangat sejuk, tak panas jangan risau.







Yang bawah ni lagiiiiiii sejuk sebab Japanese cotton.
Bukan cotton kejung ya.
Siapa penah pakai Japanese cotton tau la how lembutnya material dia.
Ni long shawl jugak.







Blouse tu ada tali belah dalam sleeve.
Kalau nak sinsing nampak la cantik sikit sebab ada button.
Oh yes, kita deliver dalam box :) 


Untuk buat pembelian, boleh klik link bergambar di belah kanan pada penghujung entry ini.


New Testimoni GreenAard : 
Berat tak turun tapi perut kurang 2 inci. Magik kan? KLIK HERE untuk baca






posted by Diana Ishak @ 4:47 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER