walk on wings, tread in air: Tengok je dulu tau <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Tengok je dulu tau
2015-09-16

Ni kasik cuci mata and kais korang bertenang-tenang untuk buat pilihan.
Esok pagi 10am kita launch kat website www.fleurbymrshim.com.
Go to tab NEW ARRIVAL.
Esok tau, bukan hari ni.

Yang bawah ni is our first blouse.
Material Chiffon Diamond (good quality).










Yang bawah ni pulak long shawl 180 x 65cm.
Material : Viscose.
Sangat sejuk, tak panas jangan risau.







Yang bawah ni lagiiiiiii sejuk sebab Japanese cotton.
Bukan cotton kejung ya.
Siapa penah pakai Japanese cotton tau la how lembutnya material dia.
Ni long shawl jugak.







Blouse tu ada tali belah dalam sleeve.
Kalau nak sinsing nampak la cantik sikit sebab ada button.
Oh yes, kita deliver dalam box :) 


Untuk buat pembelian, boleh klik link bergambar di belah kanan pada penghujung entry ini.


New Testimoni GreenAard : 
Berat tak turun tapi perut kurang 2 inci. Magik kan? KLIK HERE untuk baca






posted by aveo757 @ 4:47 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER