walk on wings, tread in air: Najya Vol 2! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Najya Vol 2!
2015-09-21

Aku kan sebenarnya ada benda lain nak cerita kat blog ni, tapi sebab ramai nau yang tanya bila Najya Vol 2 nak release, ni aku bagi cuci mata dulu. Takyah masuk website, belum ada lagi, kalau dah ada nanti aku bagitau.

Stok Najya Vol 2 banyak gila sebab ada 40 design. Setiap design ada 70 helai sahaja ya.
Jadi ada 2800pcs semuanya.

Tu belum lagi stok blouse printed, jubah and plain shawl yang semuanya lepas raya la aku release sebab stok melambak ni kitorang semua mampu pandang je tak mampu nak kira.
Now tengah dulukan GREENAARD punya packing and delivery.

Aku try release Najya Vol 2 by today.
Sehingga ke waktu itu, silakan usha-usha dulu mana-mana yang berminat.

70pcs saja ya every design.
Kalau lambat beli pastu jangan salahkan aku.



























posted by Diana Ishak @ 10:09 AM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER