walk on wings, tread in air: Najya Vol 2! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Najya Vol 2!
2015-09-21

Aku kan sebenarnya ada benda lain nak cerita kat blog ni, tapi sebab ramai nau yang tanya bila Najya Vol 2 nak release, ni aku bagi cuci mata dulu. Takyah masuk website, belum ada lagi, kalau dah ada nanti aku bagitau.

Stok Najya Vol 2 banyak gila sebab ada 40 design. Setiap design ada 70 helai sahaja ya.
Jadi ada 2800pcs semuanya.

Tu belum lagi stok blouse printed, jubah and plain shawl yang semuanya lepas raya la aku release sebab stok melambak ni kitorang semua mampu pandang je tak mampu nak kira.
Now tengah dulukan GREENAARD punya packing and delivery.

Aku try release Najya Vol 2 by today.
Sehingga ke waktu itu, silakan usha-usha dulu mana-mana yang berminat.

70pcs saja ya every design.
Kalau lambat beli pastu jangan salahkan aku.



























posted by aveo757 @ 10:09 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER