walk on wings, tread in air: Ringkas je <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ringkas je
2015-07-29


Ni entry ringkas saje sebab nak bagi clear some pertanyaan dalam email.
Ramai email tanyakan if E Slim Burner safe untuk G6PD, HBP, heart disease and a few more disease.

Ingredient dalam E Slim Burner takde yang bahaya, sebab semuanya natural products/herbs.
Tapi kat dalam tu ada Hawthorn fruit.

Hawthorn fruit ni tak bahaya pun, in fact banyak digunakan dalam fruit jelly TETAPI bila korang ada ambik ubat-ubatan lain (especially ubat untuk penyakit masing-masing), di situ la kerisauannya. Hawthorn fruit ni tak bahaya, but ia ada kebarangkalian untuk jadi bahaya sekiranya dia bertindakbalas dengan ubtat-ubatan tadi (ubat HBP contohnya).

Atas sebab itulah aku tak suggest korang ambik, melainkan nak consult ngan dokter dulu.

Ada sorang customer sape ntah nama dia lupa pulak, dia dah order. Then bila dia baca kat blog aku tak kasik yang HBP ambik, dia nak cancel. Tetiba semalam dia email nak proceed sebab dia tanya dokter and dokter kata pill ni ok dengan keadaan kesihatan dia sebab semuanya natural products.

Jadi, kalau yang ada sakit apa-apa and ambil ubat dokter, gi tanya dokter dulu okeh.

Kepada yang berpuasa, boleh ikut instructions yang aku bagi dalam printscreen tu.

Sekian, aku nak gi jumpa customer. Bye.

Oh by the way, aku nak buat sale untuk Kurung ADWA sebab ada beberapa helai je lagi left (ada yang tinggal satu size je untuk satu design), aku nak clearkan shelf. Harga hilang akal punya aku bagi.

Nanti malam-malam ada masa aku up kat blog.



posted by aveo757 @ 12:25 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER