walk on wings, tread in air: Clearance <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Clearance
2015-07-29


Ni aku nak clearkan shelf.
Sebab nak get ready new product untuk masuk bulan August, jadi mana yang tinggal sikit-sikit ni aku nak bagi harga clearence sale. Kasik clear rak aku.

Size ADWA Kurung yang available now :

a. No 1 : SOLD OUT semua size.
b. No 2 : SOLD OUT semua size.
c. No 3 : SOLD OUT semua size.
d. No 4 : XS (1), L (2)
e. No 5 : M (1)
f. No 6 : S (1), M (2)

Harga asal kurung ADWA RM157 (tak termasuk pos), now price dia cuma RM100 (tak termasuk pos).



Size Jubah ORLIN yang masih available :

a. No 1 : M (1)
b. No 2 : S (1), M (1), L (1), XL (1)
c. No 3 : S (1)
d. No 4 : M (1), XXL (1)
e. No 5 : M (1), L (1), XL (2)
f. No 6 : S (1), M (2), L (1), XL (1), XXL (1)

Harga asal Jubah ORLIN RM157 (tak termasuk pos), now price dia cuma RM100 (tak termasuk pos).



Size Jubah AWLIYA yang masih available :

a. No 1 : L (1), XL (1), XXL (2)
b. No 2 : S (2), L (1), XXL (1)
c. No 3 : S (1), M (1), L (1), XL (2), XXL (1)
d. No 4 : L (1), XL (1), XXL (1)
e. No 5 : S (1), M (2), XL (1), XXL (1)

Harga asal Jubah ORLIN RM146 (tak termasuk pos), now price dia cuma RM89 (tak termasuk pos).

Boleh beli di website www.fleurbymrshim.com.
Go to tab RAYA 2015 and klik dropdown menu.
Pilih nak beli apa, samada Adwa, Awliya atau Orlin.




Takde masalah kalau nak teruskan dengan caffein kerana normally caffein ni bagi tenaga.
Dia takkan ganggu the process.
Tapi aku pernah sekali tu try stop terus minum teh, memang lagi lancar ke jamban oii.



Tak semua orang dapat kesan secepat 3 hari.
Selain aku, salah satu contoh lagi customer ni, dia pun alami berak-berak walaupun baru start makan.
Jangan risau, itu proses detox.
Cuma pastikan minum banyak air, nanti badan layu tak pasal-pasal.
Aku masa awal-awal ambik dulu sehari sampai 7 kali, sampai melepek kejap.
Lama-lama dia dah slow sikit sebab badan dah mula nak pecahkan lemak degil.
Teruskan je lah makan sehingga dapat berat yang ko nak.
Jangan expect bulan ni makan, bulan depan dah selim-melim.
Kena ingat, berapa tahun pulak kau ternah lemak. 
Ingat sebulan boleh hilang terus lemak-lemak kau? Nehi ya, nehi.

Tapi, ni ada berita tak berapa best.
Malam ni aku terpaksa stop jual E-Slim Burner.
Aku ingatkan bila aku tukar setting ke Pre-Order, sambutan jadi slow, rupanya makin banyak.
Yang paling aku takut sebab kebanyakkan yang buat pre-order ni terus bayar sedangkan aku dah bagitau product delay.

Total pending delivery aku dah terlalu panjang. Aku takut stok yang sampai tak cukup, semakin lama lah lagi korang kena tunggu. Aku tak selesa pegang duit orang lama-lama.
Aku tengah work out dengan team camana cara nak bagi stok masuk dengan lebih cepat and mudah.
Doakan aku supaya dapat ilham camana nak dapatkan jalan ni. Harap-harap aku tak pause lama.
Terima kasih sebab support.

Sorry, mana yang dah order, dah bayar mahupun belum, nama korang dah ada dalam sistem, sekiranya stok mencukupi, kita akan contact mana-mana yang belum buat payment.

Thank you.



posted by aveo757 @ 10:04 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER