walk on wings, tread in air: SECRET <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

SECRET
2015-02-16

KLIK SINI UNTUK DAPATKAN PROMOSI EPHYRA THE LATEST


Yang email aku nak beli Ephyra Sabtu lepas, semua aku mintak hold dulu sampai hari ni sebab aku dah plan akan naikkan new flyer untuk promo terbaru Ephyra.
Macam biasa, promo ni valid untuk pembelian di blog ni saja.

Aku kan buat gift free 5 sachet or free skin bar untuk pembelian sekotak kan?
Tak sangka pulak ada yang beli sampai 3 kotak semata-mata nak dapatkan free extra 15 sachet.
Padahal aku ada bagi option harga yang lebih ekonomi RM540 untuk 3 kotak.
Bagus, itulah yang sebaiknya sebab hari ni gift 5 sachet aku tutup.
Cukup la kot sebulan aku buat promo free 5 sachet kan.
Insyallah, nanti aku buat lagi.

Jadi, buat masa ni, yang beli sekotak, akan dapat free skin bar.
Inilah peluang kepada pembeli-pembeli DI-scount Deal untuk guna DI-scount Number untuk dapatkan harga RM160/kotak. Ada yang dah habis guna, aku tau. Ada yang belum guna lagi sebab DI-scount Deal ni belum sampai 3 bulan lagi aku lancarkan jadi aku faham Ephyra korang belum abis lagi. Heheh. Takpe, sebab tu la aku buat DI-scount Number tu no-time limit. Jadi, boleh guna bila-bila.

But hari ni, aku ada new gift.
Setiap pembelian 2 kotak Ephyra pada harga RM197/kotak, akan dapat Victoria Secret product.
Ada 3 pilihan yang korang BOLEH PILIH SENDIRI, samada nak Body wash, Body Lotion or Body Mist.
Kuantiti terhad, ada 30 ketul je ni. Jadi siapa cepat dia dapat, pilih sendiri nak gift mana satu.
Tapi ingat! Kena beli 2 kotak terus, 2 x RM197 atau 2 x RM207.
Ada option di website, don't worry.

Memandangkan hari ni dan esok aku ada appointment, esok malam pulak aku dah balik Tganu sebab Rabu aku keje kat UMT, jadi semua yang order Ephyra and Fleur by Mrs Him, aku akan pos Isnin depan, ok?

Jangan lupa, SECRET Deal ni hanya untuk 30 set je. Maknanya 30 orang yang cepat dan pantas je dapat.



Jawapan dia senang - NO.

Ephyra tak menggangu birth control pills.
Yang menyebabkan period cycle tu bercelaru sikit adalah sebab Ephyra tu sendiri. Kalau tak ambik birth control pun, pengguna Ephyra yang pertama kali minum Ephyra akan dapat kesan period celaru ni. Aku pun kalau stop Ephyra dalam sebulan pastu minum balik, mesti bulan tu punya period datang 2 kali. Dah ramai dah yang berpengalaman macam ni. Tapi tak lama, selalunya the most sampai 3 kali period, the cycle tu huru-hara sikit. Lepas tu dah ok. Kebanyakkannya sekali period je huru-hara, pastu next month dah ok balik. Sesiapa yang ambik birth control pills, jangan risau. Korang boleh je ambik Ephyra and birth control.

Tapi birth control memang akan bagi side effect pada kulit. Kulit tend tu keluarkan pigmentation and nampak kusam. Proses pemulihan kulit tu mungkin akan ambik masa sebab at the same time birth control masih lagi diambil. Don't worry, macam reader ni cakap 'pelan-pelan kayuh' :).

Memandangkan hadiah 5 sachet extra dah takde, jadi bermula today, semua yang hantar testimoni kat aku, aku akan bagi extra 5 sachet dalam next purchase. Masa korang place order nanti, just bagi Testi Gift Code. Testi Gift Code ni aku akan emailkan pada customer yang testimoninya tersiar di blog.




posted by aveo757 @ 2:00 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER