walk on wings, tread in air: OOTD #JubahAqeela <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

OOTD #JubahAqeela
2015-02-13


Kelmarin aku ada up kat IG tentang OOTD Contest by @fleurbymrshim.
Ini khas untuk customer Fleur by Mrs Him yang beli Jubah Aqeela.Tak kisah la Jubah Aqeela Vol 1 atau Vol 2, asalkan nama dia Jubah Aqeela, korang dialu-alukan untuk join this contest.

Tak sangka Jubah Aqeela ni akhirnya aku kena buat 2 kali.
Kali pertama dulu, dalam masa tak sampai 3 hari, sold out semua.
Terkejut gila guwe.
Disebabkan ramai yang mintak aku re-stock, maka aku buat lagi.
Tapi kali kedua aku buat kaler lain.

Jubah Aqeela Vol 2 aku buat extra sebab aku dah plan takkan buat lagi Jubah Aqeela dalam masa terdekat. Alhamdulillah, respond masih baik. Maybe sebab ada warna-warna baru. Jubah Aqeela betul-betul ingatkan aku dengan 'fenomena' peplum ribbon yang aku buat dulu.
Itu lagi 'huru-hara', merata-rata orang dok jaja gamba baju yang aku ambik kat beranda belakang rumah. Tak pasal-pasal glemer beranda aku.

Jadi, disebabkan aku nak 'berehat' dari produce Jubah Aqeela, aku buat this contest.
'Contest OOTD Sukati Aku' namanya.
Syarat senang gila, baca sendiri.



Senang sangat weh contest ni.
Ambik je kamera, pusing ala-ala Princess Elsa, pastu upload kat IG. Settle.
Apa sangat la yang payahnya kan.

2 orang pemenang akan dipilih untuk memenangi set miniature empat-empat jenis perfume dalam gamba. Bukan seketul ya, tapi keompek-ompek sekali kau bawak balik. And aku sediakan 2 set.
Sebenarnya semalam aku buat tarikd tutup contest 15 Feb, tapi sebab ada yang baru bayar jubah semalam, kalau aku pos hari ni pun belum tentu sampai esok, jadi aku tukar tarikh tutup ke 23 Feb.
Lepas CNY la senang cerita.

Sape yang blom ada Jubah Aqeela tapi nak join, boleh la ke SINI (KLIK). Jubah ada lagi 25 helai. Tapi size aku tak jamin la ada ke tak yang korang nak. Kena check kat website ya.

Ok stop cerita pasal OOTD.

Sape ingat lagi dulu aku penah tulis pasal cara aku tido?



Style aku tido menurun kat panglima rupanya. Cuma aku lagi seksi la. Mbahahahahaha.




posted by aveo757 @ 8:08 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER