walk on wings, tread in air: Because it's Friday! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Because it's Friday!
2014-11-21

Nah!
Kali ni Happy Day untuk shawl pulak.
Tapi selected color aje. Tak aci la buat Happy Day untuk semua kaler kan. Shawl baru up minggu ni kot. Agak-agak la wei.



Musibatun dak Mizzy ni.
Mentang-mentang la muka aku kembang cam loyang, dan-dan aku jadik KAKAK.
Kasik chan la aku mempoyo dengan tenang weii. Ingat senang ke nak jadi model. Kat produk sendiri je boleh feeling macam ni. Produk orang lain belum tentu nak pakai muka aku. Wakakakaka.

Sebenarnya snap yang pertama hari tu aku buat muka sardin sebab membayangkan nak kena shoot 20 helai shawl, ni kalau aku senyum sampai 20-30 snap mau renggang tulang rahang aku. Pastu fotografer tu sound aku suruh senyum. Dah la suruh aku senyum, dia suruh aku ingat cara senyum ni pulak supaya semua shawl ni dapat pose and senyum yang sama. Wohoiiiiii, sengsara aku nak abiskan 20 color ni. Gila hazab nak menten senyum. Pastu fotografer tu cakap ada sorang model shawl ni nama dia apa ntah Mikako ke apa ntah lupa aku, kalau pose dia dari mula cam gitu, sampai ke sudah cam gituuuuuu je muka dia and senyuman dia. Macam robot. Aku tak perasan pulak Mikako ni yang mana. Tapi I tell you, buat produk catalogue tak senang macam yang disangka. Selama ni kemain lagi aku arahkan model buat pose camni camtu gini gitu. Sekali sendiri kena duduk depan kamera, insaf.

Ok, malas tulis panjang.
So ini lah Happy Day yang pertama untuk shawl.
SELECTED ITEMS je ya.
Jangan mintak lebih dari apa yang ada dalam gamba ni.
Sila refer pada nombor-nombor untuk pembelian.





Name:
Email Address:
Number No. 1 : Halfmoon Hawa - Lavender, RM34.00
No. 2 : Halfmoon Hawa - Yellow Green, RM34.00
No. 3 : Halfmoon Hawa - Slate Grey, RM34.00
No. 4 : Long shawl Arana - Yellow, RM34.00
No. 5 : Long shawl Arana - Peach, RM34.00
No. 4 : Long shawl Arana - Turquoise, RM34.00
Quantity
Delivery Address
Contact Number
Remarks


posted by aveo757 @ 12:37 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER