walk on wings, tread in air: Iklan : MUA <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Iklan : MUA
2014-11-21

Terima kasih kepada 4 orang reader blog ni yang sudi bekerjasama dengan aku untuk shooting new shawl Fleur by Mrs Him Sabtu lepas.

2 orang MUA.
2 orang reader yang sudi nak jadi model.

Memang aku terima email dari MUA-MUA lain, tapi takkan nak pakai semua serentak padahal keperluan tu belum ada lagi buat masa sekarang. Insyallah, new product akan siap December nanti aku akan invite MUA lain pulak ya.


MUA 1 : Anne.

FB : KLIK SINI : Ainul Anne
Contact : +6016 279 6964
Instagram : www.instagram.com/annekayra or @annekayra

First time aku jumpa Anne tahun 1 Jan 2013.
Tapi aku tak tau dia ni MUA.
Kadang-kadang nampak gamba dia mekap diri sendiri kat FB.
Admire sangat cara dia mekap mata.


Ini Anne.
Cantik kan dia mekap, especially tang mata. So glamour look.


Ni model yang Anne mekapkan Sabtu lepas.
Kiri : Before
Kanan : After


Ni pakej yang Anne offer.
Boleh tengok-tengok, kalau nak tanya lebih lanjut call Anne.
Nombor ada aku letak kat atas tadi.


MUA 2 : Shae Taib

FB/ IG: Shae Taib search #touchbyshaetaib
Contact: 0122141810
Email: funkycrazh83@gmail.com

First time jumpa Shae kat Plaza PKNS.
Aku tengah carik baju raya kalau tak salah.
Dengan konfidennya aku berbual padahal kepala aku blur ni budak mana satu ni.
Seb baik dia pun sedia maklum aku blur.


Ni antara model yang Shae mekapkan.
Aku curik kat FB dia.


Ni model yang Shae mekapkan Sabtu lepas.
Kiri : Before
Kanan : After
Sesiapa interested nak tau pakej yang Shae offer, boleh contact dia terus ya.

Yang kat bawah ni pulak model-model yang boleh korang contact kalau berminat nak gunakan their service.


Nama : Jasmine
Email : melurjasmine11@gmail.com 


Nama : Ummi Shairah
Email : ummi_shairah@yahoo.com

posted by aveo757 @ 1:00 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER