walk on wings, tread in air: Crown <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Crown
2014-09-19

Last week aku up status kat FB untuk cari orang yang buat bisnes flower crown.
Ada a few yang respon, tapi hati aku tergerak nak try kat sorang follower ni sebab dia sendiri menyerah diri kat ruangan komen aku. Nama FB dia : Zurr Izaty Zolkepli.
Bagus budak ni, dia tau apa yang aku nak.
Aku cakap aku nak 3 flower crown, aku nak heavy tak mau lite-lite halus-halus. Aku tunjuk contoh gamba heavy tu macamana, and done. Semalam dah terima pakej.


Flower Crown 1



Flower Crown 2



Flower Crown 3


Conclusion-nya, PUAS HATI.
Dah la murah. 3 ketul termasuk postage cuma RM80.
Aku plan nak pakaikan dayang-dayang Ibal time kawen nanti.
Taknak pakai semua sama, biar lain-lain, janji macam ada pasu bunga atas kepala setiap sorang.
Ni try test dulu, nanti aku order lagi. Kalau ada sesape buat gak bisnes flower crown nak menyerah diri kat aku, silakan. Buat cantik-cantik, pastu aku beli, pastu aku tepek kat blog. 

Bagus la, aku suka orang yang ada kemahiran camni.
Aku takat gubah-gubah hantaran keluarga sendiri tu boleh la. Tapi kalau nak buat jual macam ni sorry belum berani. Lunyai bunga-bunga ni sampai kat tangan aku.
Kalau sesape nak try, boleh search kat FB nama : Zurr Izaty Zolkepli.


 

Lagi sorang ni.
Tetiba je dapat whatsapp offer Tobleron Dark Choc.
Yang baca blog aku je tau aku tengah dok mencari Toblerone ni sekian lama. Even kat KLIA2 pun tarak. Kat Giant apetah lagi. Budak ni mesti sejenis stalker gak ni. Kalau tak, dia takkan tau aku tengah cari. Hahaha. Anyways, thanks. Sedang menanti cekelat ini dengan kesabaran.

Disebabkan gagal dapatkan Toblerone yang ni lah maka aku asik menghabiskan duit beli dark choc timbang kat Empire. Gila kau, 200g RM79. Tetiap minggu ketagih camni memang luruh segala bulu-bulu di badan ini termasuk En Wan punya sekali walau takde kena-mengena. First time rasa Toblerone terus makan dark choc punya. Mak aiiii...baru aku tau sedap cokelat ni.
Actually aku memang plan nak ke Langkawi tapi dok membayangkan this week cuti sekolah, terus tak jadi. Langkawi ni kalau cuti je semua tempat busy. Barang pun akan jadi mahal dari hari biasa. Jadi aku plan nak pi next week, boleh singgah USM pastu pekena Laksa Kak Su sekali. Tapi macam dah nak dekat sangat dengan week raya haji so aku boleh bajet customer pun takde mood nak buat keje sangat semua pikir nak raya, jadi anjak ke lepas raya je la baru aku naik utara. Memandangkan ada orang awal-awal dah offer cekelat, memang best. Cuma kalau Laksa Kak Su tu ada delivery, memang double best. Takde sesape ke dari Perlis nak datang Subang Jaya ke, Bangi ke. Aku nak kirim 2 kilo oii.

Ok takleh tulis panjang-panjang.
Aku nak buat keje.
Hepi weekend.



Nah ambik ni, satu muka sangat bersedia campur kontrol sikit.
Satu lagi muka tak sempat nak senyum dah tersnap.

Heavy kan crown dia.
Ai laik.


posted by aveo757 @ 3:13 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER