walk on wings, tread in air: It's makan time! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

It's makan time!
2014-02-12


Ni bukan kukis aku.
Tapi kukis reader-reader.
So jangan email aku tanya pasal kukis ya.
Nak kukis kalu, sila contact tokey-nya sendiri.

Macam kukis kat bawah ni, tokey-nya dah siap bagi aku form untuk aku tepek kat blog.
Jadi, sila isi form di bawah.

Perlu di-highlite-kan tukang buat kukis di bawah adelah seorang lelaki yang single.
Jadi, aunty-aunty silakan order. Rasakan air tangan bakal menantu anda.





Kukis gamba kedua and ketiga, aku dah rasa.
Memandangkan aku tak makan cekelat sangat, jadi aku lebih prefer rasa kukis yang ketiga.
Tapi bibik Lenny kata yang cekelat lagi sedap.
So, masing-masing buatlah pilihan.
Jangan ikut tekak aku. Tekak aku memang kurang menerima rasa cekelat.
Kukis pertama aku tak tau cemana rasa dia sebab sample yang aku dapat cuma kukis kedua and ketiga.



Name:
Email Address:
Address
Telephone No.
Order Vanilla Triple Chocolate cookies
Chocolate Triple Chocolate cookies
Butterscotch Cookies
Do you want half of the cookies dipped in chocolate? (Add RM5/box)
Please clarify the amount of order(s) (eg: Vanilla - 1 set) If more than one, and only some require chocolate dip, please specify which one.
Special Request


Bawah ni pulak kukis and tart dari another reader.
Yang ni tukang buat dia perempuan.
Sian budak ni tadi datang kat rumah hantarkan sample tapi aku takde, ada appointment kat luar. Sorry ya dik. Aku ingatkan sample dia takat nak bagi aku rasa. Sekali aku tengok hah kauuuuu. Ni nak bagi aku kenyang terus nih!


  Almond Biscotti sampai 2 balang okeh.
Kalau tak kenyang memang saje la.



 Blueberry tart sampai 50 bijik.
Terkesima kejap aku bukak esbok nampak satu tupperware besar.
Ni kang, ada yang aku terus buat makan-makan weekend ni kang.
Banyak nau makanan kat rumah aku ni. Hahah.

 
Butter Raisin Cookies.
Okeh, yang ni aku tak tipu. 
Yang ni aku suka gila.
Malam ni je, aku dah balun lebih 10 bijik.
Ni akan aku consider untuk tempah for raya tahun ni.
Tapi akan aku order extra raisin. Ni memang sedap.


Boleh email tokey dia at : tetty_80@yahoo.com
Call/Whatsapp : 012-3153310
Insta : @tettygoodies, #tettygoodies






posted by aveo757 @ 11:49 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER