walk on wings, tread in air: Signature 2 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Signature 2
2014-02-11

Semalam, aku jumpa few more gamba lama yang ada signature aku dulu-dulu.
Rajin jugak dulu aku sign kat belakang gamba.
Skarang semua main digital je. So kita letak watermark sudey.



SRP candidate katanya!
Gamba kelas, tahun 1992. Form 3.
Kemain kau signature aku. Berekor-ekor. Maklumlah nama ada seploh huruf. Takkan takat sign cacing kerawit je kot kan. Haruslah sign panjang. Masa ni dah boring sign start ngan huruf D. Maka huruf D tu kita letak kat tengah pulak. Pangkal tu belasah la apa pun. Eh sukati aku la. Signature aku.

Tak cukup ngan panjang, wajib pulak letak "heart".
Tu tak boleh tinggal.
Tu semua lambang keremajaan. Rasa macam cool and sweet je signature ada love-love. Walaupun orangnya tak berapa nak suwit, tu belakang cerita. Yang penting bila orang tengok signature people like "Whoaaaaa!! Sape gerangan empunya sign ni?". Glabah masing-masing nak tengok sape orang. Sekali jumpa, hah kauuu. Gostan dan tak muncul-muncul dah.

Penah jugak rupanya aku lalui zaman-zaman signature letak Heart.
At least sepadan la kan dengan umurnya time tu. Nampak la sweet fifteen pun.
Ce kalau dalam kedaan badan aku yang dah memboyak dan muka pun dah bersegiempat macam ni, signature ada dua bijik Heart. Macam tak masuk okeh.
Signature aku patutnya skarang ni Jawi, bior ingat mati sikit.


 

Masih tahun 1992, tapi aku just nak tunjuk signature classmate aku.
Arifah, kalau kau baca entry ni, hah amik tu signature kau.
Tapi smart la jugak signature kawan aku ni, bandingkan ngan aku kat atas tu.
Tak cukup letak Heart, nak letak panah pulakkkkkk.
Percubaan untuk menambah kekiutan detected.

Tapi kan, ce teka.
Kalau terel ce teka. Kenapa aku letak (DIRA).
Ce teka...ce teka..hahahaha.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Masa ai Form 3, tahun tu adelah tahun 1992.
Piala Thomas.
Malaysia menang.
Jadi, ai gilakan Rashid Sidek.
Maka, ai join-join la his name with my name. DIana + RAshid = DIRA.
Alololo...suwittttt.

Gitu kekdahnya. Dengan Rashid Sidek pun bolehhhhhhh.
Kan aku dah cakap.
Pompuan kalau takde balak, dia berangan memang taknak kalah. Tak main la kapel ngan classmate. Kapel ngan selebriti terus.

Seblom gila ngan Rashid, aku ada signature gabungan nama aku ngan Bagio Damasutra jugak.
Kau ada??



Ni signature dah menampakkan sedikit kematangan dan kekreatifan.
Form 4, 1994.
Tetapppppp ada gabungan. Pangkal huruf A kauuuuu.

Ok, yang ni memang crush.
Tapi dendiam je la kan. Aku taknak budak tu terus benti skolah nanti kalau tau aku minat dia. Hahahah.
Bior la ai memendam rasa only.



Hah kau.
Boleh celen signature ni?

Ni Form 5, masa ni terlalu gila dan gila dan gilakan Wong Ka Kui (Beyond). Sampai taknak cipta signature sendiri dah. Main tulis je terus nama Ka Kui. Time ni kalau boleh buku skolah pun aku nak tulis nama dia.

Good old days kan...
Zaman-zaman menggedik menggelijang.
I consider this as normal :)
Aku wanita normal.






posted by aveo757 @ 3:31 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER