walk on wings, tread in air: Extend <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Extend
2013-02-28


Aku ni dari semalam keheranan apesal email-email customer Ephyra semua "harap saya masih sempat..", "harap Kak Di sempat baca email saya..."

Aku macam apesal ni?

Sempat apekah?

Check-check balik oh rupanya aku ada bagitau promo habis hari ni ye?
Hahah...sorry la, faktor usia.
Maafkanlah ahkak.

Ok aku extend promo sampai 13th March.
Sebab selepas waktu tu aku dah start travel ke utara then ke east coast, so next week sampai 13th tu insyallah keadaan boleh dikawal. Ni pun esok aku Melaka, tapi akan disettlekan urusan pos by tomorrow.

Kepada yang belum terima tracking number dari aku, mintak tunggu ya.
Tu maknanya aku belum pos lagi.
Batch pertama aku pos sebelum gi umrah.
Batch kedua Isnin baru ni, hari yang aku ke Penang.
Batch ketiga semalam. Tapi sikit je sempat pos sebab aku ada banyak sebut harga nak buat.

Dalam list aku ada around 35 sets (105 kotak) yang belum dipos. Yang ni yang place order Selasa until today. Rasanya sebahagian yang order Selasa, aku sempat pos semalam. So between Selasa sampai today kalau belum terima tracking number, maknanya korang punya yang dalam 35 set tu. Sorry ya, aku quite busy sikit, akan cuba pos esok.

Yang tanya if boleh dapat Ephyra ni kat HQ, yes, boleh dapatkan Ephyra ni kat HQ tapi takkan dapat harga crazy RM189, sebab harga yang crazy hanya dapat dari orang yang crazy. Hahah.





posted by aveo757 @ 2:15 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER