walk on wings, tread in air: Away <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Away
2013-02-08

Busy bertimpa-timpa pulak this week, nak-nak lagi today.
Sorry kalau yang email, aku tak bagi satu mukadimah pun, terus bagi no akaun je.
Sorry ya, aku driving tadi. Sempat la sambil driving sambil update blog sebab aku cuak bila tengok bersusun email masuk. Dah la aku suruh buat offline payment pastu bila orang tanya nombor akaun aku tak respon. Jadinya aku cut and paste je nombor akaun aku pada setiap email. Maaflah kalau nampak rude sangat.

Ok now aku dah ada kat rumah.
Kul 4pm nanti aku keluar for one last appointment then pastu boleh kembali mereply email.

Ada yang tanya bila last pembayaran kena buat.

Untuk Ephyra Trial Pack, semua yang dah bayar semalam and today cut off 4pm, aku akan send out today.
Untuk cardigan, semua yang bayar sehingga 12 malam ni, aku akan pos esok. Insyallah.
So kalau nak aku pos esok, buatlah payment before 12 mlm ni ya.

Other than waktu-waktu yang aku dah mention ni, aku akan pos kendian.
Sebabnya, Ahad ni, 10 Feb aku akan berlepas ke Madinah dan seterusnya ke Makkah for umrah. Aku pergi berdua je dengan En Wan. Aku pergi dari 10 - 21 Feb. Kalau panjang umur, 22 Feb kita jumpa lagi kat sini.

Jadi, memandangkan inventory adelah autodeduct, aku suggest, pada yang nak purchase apa-apa, teruskan guna Paypal (bagi yang ada Paypal).
Reason aku suggest offline payment untuk cardigan transaction ni adelah kerana setting postage dia ada sikit lari. Walaubagaimanapun, untuk securekan order korang, korang bayarlah pakai Paypal dulu. Balik nanti kalau postage ada sikit lari, aku akan email untuk mintak tambah, boleh? Janji, order korang dah secure.

Kepada yang takde akaun Paypal, please isi Form untuk dapatkan akaun number.
Once dah buat payment secara offline, mohon emailkan prove of payment/payment notification pada contact.fleurcloset@gmail.com supaya my beloved assistant boleh manually deduct stock.

Pertanyaan-pertanyaan lain jangan guna form, tapi email terus ke contact.fleurcloset@gmail.com.


Yang nak self collect, boleh datang rumah aku today and esok before 12 noon.

 
Kali ni, cardigan ada label :)


posted by aveo757 @ 12:48 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER