walk on wings, tread in air: Shawl is back! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Shawl is back!
2012-09-26

Setelah sekian lama, hari ni aku uploadkan shawl-shawl yang aku bawak balik dari GZ.
Yang masuk kontena masih ada atas laut lagi, maybe next week sampai.
Aku bawak dengan tangan 8 design je dulu.

Apabila anda melihat gamba-gamba dibawah, abaikan saje muka mak dara itu, cuba bayangkan Izzara Aishah yang pakai shawl-shawl ni. Takde pilihan, Elly belum balik dari Rome (dia yang ditugaskan utk uruskan model), jadi Filla telah memaksa aku tayang muka sendiri di blog.

Gamba-gamba ni aku ambik kat bilik Redza sebab bilik Redza mengadap matahari naik.
Bilik aku memang tak kena matahari (biasa la bilik bos mesti yang dim-dim sikit, baru la membangkitkan pelbagai rasa), kalau snap kat bilik aku kena guna flash yang pastinya akan jadikkan kaler shawl bertukar, begitu juga dengan kaler kulit aku. Jadi sekali lagi, abaikan permainan Redza kat belakang tu.


Fokus hanya pada shawl.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Folus hanya pada apa???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Shawl!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Selamat membeli. Please contact aku kat aveo757[at]yahoo[dot]com

Thank you.

Material : Viscose silk
Size : 75 x 175cm
Price : RM35/pc with delivery






FD1



FD2 
SOLD OUT



FD3



FD4



FD5
SOLD OUT



FD6



FD7



FD8


posted by aveo757 @ 6:36 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER