walk on wings, tread in air: Entry customer. Tak larat nak email sorang-sorang. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Entry customer. Tak larat nak email sorang-sorang.
2012-05-07
Ni entry khas untuk pembeli Shawl 11.
Mana yang dah dapat email Consignment Note semalam, maknanya nama dia takde dalam list kat bawah ni. Semalam aku dok menghantar email je dah sejam. Bila tengok list banyak lagi, aku dah tak larat lalu mendapat satu idea (macam terer sangat idea aku ni).
Aku listkan je la kat sini. Pandai-pandai la korang check.


Those yang beli code no : WL-3B, factory hantar kaler lain. Sorry guys.
Kaler dia still orange, but combination of orange-light orange-cream.
Reason dia hantar kaler lain adelah sebab sales dia salah bagi code no. Korang tengok nanti the color ok, apa-apa hal email aku balik. But semua yang order code no WL-3B, aku ada selitkan sekali sehelai shawl extra sebagai tanda sorry.

Disebabkan sales dia buat taik, jadi dia dah menghantar 37 shawls for free, kaler seperti dibawah. Kaler ni aku tak advertise pun dalam SHAWL 11 sebab aku pun tak tau kaler ni wujud. So kalau sesiapa berminat, boleh la email aku. Kalau ada sesiapa nak beli Shawl 11 yang lain pun boleh klik kat link Shawl 11 kat column THE SHOP, aku baru update available stock.


posted by aveo757 @ 11:27 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER