walk on wings, tread in air: Idiot <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Idiot
2012-05-07


Again, Pos Malaysia Berhad, Pusat Mel & Kurier buat cilakabanat.

Dari last week aku dah fax appointment letter untuk lantik dorang as agent unuk releasekan barang aku kat kastam, tapi lepas tu senyap. Bahabi.
Takde sape pun call aku ke apa ke bagitau barang dah deliver ke PPL Puchong untuk aku collect.

Tadi aku call no yang dia letak kat letter tu : 03-87773680.
Nombor ni memang sampai ke sudah tak pernah adanya orang angkat.

Pastu aku call PPL Puchong mintak nombor Pusat Mel Sepang, dia bagi no ni : 03-87773777.

Aku call that no, operator angkat.
Dok la meng-pass aku 3-4 kali tapi takde sape angkat.
Padahal baru pukul 12.
Takkan kebulur dah kot semua?
Tapi WAKTU URUSAN kemain lagi 830-530pm, takde pulak cakap break for lunch hour.

Bila aku call balik operator, dia mintak contact nombor aku untuk staff respond.
Tahikla!
Last week pun kau mintak benda yang sama pun tapi sampai ke sudah takde apa. Barua.

Dia bagi no : 03-87773688 and 03-87773777.

Pun hampeh!

Last-last amik ni...


Aku hantar je la email kat semua termasuk Menteri KPKK Dr Rais Yatim. Tak tau la kaitannya tapi dia menteri kat situ, so blasah. Kat Pos Malaysia memang dah sah-sah kena hantar, kat Ketua Jabatan Bahagian Komunikasi and Pos kat KPKK and another pegawai. Last time aku buat macam ni, petang dah dapat respon. Aku harap kali ni aku dapat barang terus.

 Penat la wei berurusan dengan pos ni.
Kang kalau aku kata lembab, marah.
Kata bangang, aku pun bukan cerdik sangat.
Tapi yang pastinya aku tak pemalas macam kau.

Please la ok, hire someone yang tau buat keje and rajin buat keje.
Don't waste your money to pay idiots.
posted by aveo757 @ 1:44 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER