walk on wings, tread in air: Later <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Later
2012-04-04
Eh sorry ye.

Shawl "Let's Go Wild" tu tak sepatutnya keluar sekarang. Hehe.
Actually ada benda yang perlu aku keluarkan lebih awal lagi.
Kepada yang dah place order, sabar ye.
Nanti aku publishkan semula.
Lagipun Shawl MW sebenarnya price dia lain, tak sama dengan shawl BWK and SS.
Nanti aku letak balik.

Semalam, aku hanya dapat pos shawl JJ range kepada 14 address.
Sebab consignment note aku habis. Aku dah mintak sejak 2 minggu lepas, Pos Laju tak hantar-hantar lagi. Petang ni aku akan uruskan shawl yang ada. Sabar ye.

Kasik aku settlekan keje-keje pastu nanti aku bagitau apa yang sepatutnya LAGI BEST aku nak letak kat sini.

Later.
posted by aveo757 @ 11:04 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER