walk on wings, tread in air: Kali ni sempat. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Kali ni sempat.
2010-05-15


Tadi buat shopping sikit untuk ke Gold Coast. Ye..ye..betul la tu. Orang lain sibuk plan shopping kat sana, aku sibuk shopping kat sini. Nanti kat sana aku shopping la, tadi tu aku perabiskan duit Malaysia yang belum tukar lagi. Yang dah tukar ke $AUS tu takleh buat apa dah, boleh pandang je la. Bukan beli apa pun, saje je gatal nak keluar berdua.

Semalam, layan Robin Hood.
Oh, gila best okkkkkk.
Walaupun aku tak suka tengok citer merepek-repek tapi mungkin atas faktor hero yang boleh tahan gorjes, jadi aku bias sikit. Kali ni En Wan dah book tiket awal-awal so dia dah tak buat tebiat lama tetiba je ajak tengok midnite. Siang-siang lagi dia dah call bagitau malam ni layan Robin Hood. Kan ke senang hidup aku macam ni, takde la manjangnya aku tak sempat pakai bra. Tetek kena jaga beb, banyak tahun lagi nak pakai ni.

Tapi tu la kan, dia dah tak buat perangai lama, semalam dia buat tebiat baru pulak.
Duduk couple seat, siap suruh aku landing kat bahu dia lagi. Ceh! Apa barang landing kat bahu. Seploh tahun dulu boleh la, takat bergesel bahu pun boleh stim. Ini dah 9 tahun kawen okkk. Landing-landing tak main bang. Hempap-hempap boleh.

Tetiba half way of the show, 'Di pakai bra kan?'

'Pakai la. Apesal?'

'Abang tak pakai spender.'

Sooooooooooo????

Konon thrill la sesekali nak meramas telo dalam cinema??

Dulukan aku ada beli buku Dear John kan?

Taraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!



Tadi lepas balik dari Sunway Pramid, singgah The Summit.
Tapi aku tak turun, tunggu lam keta je. Tak larat jalan. Badan dah berat.

Kejap pastu En Wan call..

En Wan : Di, hari tu Di baca buku Dear JONG kan?

Aku : Ha'ahh. Ada ke?

En Wan : Ada ni, tapi abang nak beli 3 je, 2 abang punya. Di punya satu je la eh?

Aku : Ok.

En Wan : Di nak Dear JONG ke, My Name is KHANG?

Aku : Dear JONG!!!


Wakakakkaka. Sesekali perli laki.

Laki aku ni kan, muka je boleh tahan, bukak suara je, fail!! Aku tengok si Salim Iklim ngan Ameng Spring tu ok je, takde bunyik Tganu pun kalau bercakap. En Wan ni over sket la dia punya bunyik.
Sebab tu dulu aku dah warned dia, jangan nak mengada-ngada sok nak agah-agah anak. Aku taknak anak aku konfius bunyik mana satu dia nak ikut. Tapi tu la kan, Tuhan tu adil. Dia bagi aku anak yang kulit ambik aku 100%, tapi tang cakap 100% balik Tengganu.






Thank you to my Guardian Angel yang poskan this package berisi gula-gula supaya aku tak muntah-belahak dalam flight sok. Maklomlah, jakun.

posted by aveo757 @ 7:17 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER