walk on wings, tread in air: Day trip to Perak tomorrow <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Day trip to Perak tomorrow
2009-06-15
A - Age
Baru nak cecah 32.
Uban pun baruuuu tumbuh 23 helai.
First wrinkle pun baruuuuu ada kat bawah mata.


B - Bed size
Ala tak payah bed kalau nak tido.
Kat lecture room pun bolehhh.
Nak lagi kalau yang bagi lecture tu jenis yang tua dan kerek cakap pun mbeh mbeh mbeh mbeh. Tak hapa dia membebel kat depan pun aku tak tau. Nak je aku gi depan boh penampa sekali tapi kang derhaka kepada guru pulak. Dah la class lecturer-lecturer tak hensem ni selalunya petang. Eh, tolong la jangan bagi aku mencarut okkk. Dari ko seksa penglihatan aku macam ni, baik ko fail kan je paper aku terus.


C - Chore you hate
Siram pokok bunga.

Series aku paling tak suka tanam pokok. Sebab aku malas nak siram satu hal, malas nak sapu daun-daun kering satu hal lagi. Baja jangan cakap la. Memang tak pernah terfikir nak kena bagi baja. Kalau benda-benda lain like mengemas, menyapu, menghias, memasak, membasuh, menggosok, menggatal semua aku enjoy.


D - Dog's name
Aku tak bela anjing la hanjingggggg.


E - Essential start-your-day item
Ramas telor laki aku.

Dia ni kalau takat bunyik alarm tak jalan. Sure dia tido balik punya. Jadi kita harus kreatif untuk menjadikan pagi kita bermula dengan sesuatu yang indah. Baru la nama GOOD MORNING...ngahaha.


F - Favorite color
Kawan-kawannnnnnnn, apekah favourite kaler saya????????


G - Gold or Silver
Tak suka dua-dua...aku suka PINK jugak.

Menjawab soklan tak?



H - Height
Tidal layak untuk jadi stewardess.



I - Instruments you play
I play double bass.

Double bass berbunyiiiiii.
Mengapakah jendela tak dibukak-bukakkkk.

Ha, teka filem apa.



J - Job title
Hamba seks En Wan.

Boleh??



K- Kid(s)
Baru sorang.
Ada saper nak buat menantu?

Tolong letak harga murah-murah sket ehh.



L - Living arrangements
Tengah dok arrange la ni.



M - Mum's name
Tyra Banks



N - Nicknames
Diana Hitam.

Ni panggilan manja zaman skolah rendah.
Memang pundek-pundek budak laki kat skolah aku. Tu pasal skang bini dorang semua tak cun. Tu sebab kena sumpahan aku la tu.
Kira baik la tu aku sumpah dapat bini tak lawa.
Kalau aku sumpah tak dapat bini terus amacam?
Mau sampai skang semua dok main kote sendiri je keje.



O - Overnight hospital stay other than birth
Tak penah.
Mungkin sebab takde Dr yang hensem.


P - Peoples you love
You, you, you and you.



Q - Quote from a movie

Ha, teka mana punya filem ni :

(i) Kecik-kecik takmo mampos, sudah besar menyusahkan orang.

(ii) Ini macam mau jadi Hang Jebat? Sekali aku tepis bertabur tulang rusuk kau.

(iii)Kutu babiiiiii?? Allahhhh. Batal air semayang saya.

(iV) Pere tum
pere tum
pere tum
pere tum
pere tum
tum
tum
tummmmmmmmm (hambik kau pikir ni filem apa)



R - Right or left handed
Dua-dua aku guna untuk fungsi yang berbeza-beza.



S - Siblings
Tiga aje.

Ehh, lupa.
Mak aji ada sorang "anak angkat" yang saiko dan juga gila.
Yang sukaaaaaaaaaaaaa mengaku tu mak angkat dia ntah bila mak aku declare dia anak angkat ntah. Nakkkk jugak panggil mak aku MAMA.

Kalau anda bijak laksana, cuba teka siapakah itu cilaka?

Eh, sedap pulak pantun ni.



T - Time you wake up
Tidak menentu.
Bergantung pada situasi persekitaran.

Kalau rasa nak lapar, kul 2 pagi kang aku bangun.
Kalau rasa nak beromen, kul 3 pagi kang aku bangun.
Kalau rasa nak solat Subuh, lagi 5 minit nak syuruk baru aku bangun.

Oh setannya aku.



U- Underwear
Wajib pakai underwear.
Aku tak suka tetek aku terbuai-buai nak lagi kalau langgar bumper. Macam nak tercabut je rasanya. Biar terpisah nyawa dari badan, asalkan tetek tetap menten.
Kalau panties pulak, biar yang lebih cengkaman.
Biar berbentuk sket bontot aku yang leper ni.



V - Vegetable you dislike
Tak suka sayur berdaun yang lembik-lembik.
Aku suka sayur yang keras-keras like carrot, togeh, timun, kobis, kacang buncis bla bla bla.



W - What makes you run late
Mandi lama sangat.

Selalunya pagi.
Setengah jam lom tentu aku keluar toilet.

Nak gosok gigi, cuci muka, pakai contact lens, mandi, shampoo, scrub badan, kira bulu...bla bla..tu pasal aku selalu lambat.



X-rays you've had
Banyak jugak la. Sebab aku kan suka buat keje kuar masuk asrama, masuk skolah tu kejap kuar, masuk skolah ni kejap quit. So keje aku memang buat medical chek-up je la.



Y- Yummy food you make
Takde.
Aku pemalas.
Tak suka masak.



Z- Zombies are attacking, what do you do?
Kau menggg ngaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.



Ok, esok pagi-pagi aku gerak pi UPSI, then Ipoh.
Doakan aku selamat ye, sebab aku still demam lagi ni.
Kang ntah mana-mana aku drive tau-tau sampai Songkhla.
posted by aveo757 @ 11:04 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER