walk on wings, tread in air: 2G <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


2G
2009-06-14
Dari malam semalam sampai ke pagi ni aku dok mengadap laptop buangkan masa aku dengan buat business planning yang akhirnya plan tu tah kemana, sudahnya aku berchatting sampai ke pagi. Ini lah dia satu kelemahan aku kalau laptop dah laju.

Selama ni aku asik menghempas-hempas sebab laptop aku lembab. Sabtu lepas En Wan dah tak boleh tolerate dah ngan aku sebab habis semua 'proposal' dia aku reject, bengang kat laptop punya pasal. Biasa la kan aku kan saiko-saiko sket. So pagi-pagi lagi dia dah bawak aku gi Digital Mall betulkan laptop.

Sape yang hari tu kata Windows aku tak ori??????????????
Meh sini aku nak tendang.
Aku punya Windows ori okkkk. Cuma CD dia takde kat aku sebab kompeni lama aku yang cilaka bodoh tu tak bagi. Padahal laptop ni aku bayar half. Pundek eh?

ApekDigital Mall tu upgrade laptop aku to 2G.
Dan hasilnya begini lah.
Makin laju aku chatting siap sampai 6-7 tab aku bukak yang semuanya takde unsur-unsur ilmiah - FB, Blog, Mahjong, YouTube dan juga melayuboleh.com.
Tapi sangat puas hati sebab apek tu tolong re-installkan Kaspersky aku sekali.
So skang laptop aku dah sangat laju dan sangat diprotect dari virus.
Ok tak jadi buang laptop.

Ha, sebut pasal buang ni, aku nak let go meja makan aku yang kat gambar no. 4 tu sebab aku malas nak bawak masuk rumah baru. So sesiapa berminat sila la contact aku kat aveo757@yahoo.com.

Actually aku nak let go sekali microwave and fridge aku.
Tapi cam tak patut la pulak kan, benda elektrik ni bukannya elok sangat pun kalau dah pakai beberapa tahun. Jadi mungkin aku akan mintak khidmat Santa Claus hantarkan je la kat rumah sesaper. Itupun kalau ada yang nak. Kalau taknak, rasanya aku bagi je kat moving company tu nanti.

Lagi satu, buyer rumah aku ada bagitau yang dia letak gamba-gamba rumah aku kat blog dia and ramai yang comment 'Ehhhh, ni rumah green apple kannnn?'

So kat sini aku nak clarify things.

The girl has already booked this house, cuma skang tengah tunggu settlekan documents je.
Jangan la pulak ada orang kata dia plagiat pulak ye.
Aku akan take out the "House for Sale" entry tapi kasik aku tahan seminggu dulu kat sini sebab nak advertised kan meja bertuah tu dulu.
Pastu aku tarik the entry balik.

And Mizzy....status YM aku tu bukan perli ko.
By the way status apekah yang ko letak sampai ko nak emo-emo ni?
Aku terajang nak??

Itu aku perli ex-bf aku yang tak abis-abis PERASAN PERASAN PERASAN NAK MAMFOSSSS.
Ingatkan perangai dah berubah.
Rupanya tak.
Tapi elokla ko tak berubah. So aku boleh mengutuk kau sampai bila-bila.

Padahal sebenarnya aku takde la bengang pun.
Cuma knowing him yang eh plis la ko tu takde la hebat mana pun tapi selalu sangat potray diri sebagai hebat. Kalau ye pun ko hebat, perlu ke ko canang yang ko tu sangat hebat?? Takat dapat dok atas kapal laut kerajaan tumpang pi overseas habis hebat la? Kira ko bleh berlagak ko dah keliling dunia la ni?

Status FB dia :

"Only the best man can go to sea. And only the best woman can be with the best man"


Ok la fine.
Keje sailor tu memang keje yang bukan calang-calang.
Tak semua orang boleh buat.
Itu aku respect.

Tapi kalau ko bangga sangat keje laut tu macamkan hebat sangatttt, bukan ko sorang je keje kat laut okkkk. Pak Awang Jusoh kat Marang tu pun hebat. Berminggu kat laut bawak sampan je, rilekkkk je candat sotong untuk aku. Sikit tak eksyen.

Ko baru dapat jaket ngan topi navy dah velagak nak vampossss.
Virahhhhhhhh.
Vundekkkkkkkk.

En Hazwan sila jangan tenung gamba ni lama-lama. Nescaya anda hanya mendapat lapar dan dahaga saje. Lagipun bontot ini memang bukan milik saya.
posted by aveo757 @ 11:07 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER