walk on wings, tread in air: Stop bitching about me. I can be a real bitch kalau kau nak tengok sangat. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Stop bitching about me. I can be a real bitch kalau kau nak tengok sangat.
2008-03-01

Oooo...tak kasik aku layan jiwang ye??
Ok fine. Wa takde hal.
Nak suruh aku memaki orang?

Bismillahhhh...

Semalam aku tetiba dikejutkan dengan satu angin.
Agak akhmar jugak la angin ni. Tengah sedap layan pizza kat opis, satu sms masuk. Cam rasa tersekat kat halkum bila baca sms ni.

Aku taknak cerita apekah intipati sms berbentuk kojaqqqqq itu.
Tapi aku share the sms with sumone that is so dear to me.

Memang aku bengang!!
Cilaka babi okkkk.

Aku tak paham apesal ramai bloggers yang sakit ati ngan aku.
Tell me apa aku dah buat salah?
Aku jumpa ko pun tak penah, yang ko hangin ngan aku siap nak jaja cerita pantat aku segala kat orang pehal?

Aku tau ko sangat loser, so boleh tak jangan tutup keloseran ko dengan kaitkan nama aku yang dah gah di persada antarabangsa ni? Ko hanya menambahkan glemer aku ok?
And aku tak perlukan limelite murahan cam ni.
Apa baranggggg???

Takyah la jaja cerita yang aku sangat gigih menekel balak ko yang sangat tak appetizing tu.
Please la okkkk. Aku ni tak cun, so kalau aku nak carik jantan pun, biar la yang hensem so keturunan aku takde la muka selenga cam balak kau.

And aku juga agak konfius, kenapakah kau sebegini bangang nak jaja kat orang yang aku ni perosak hubungan ngan balak kau?
Tahukah kau kalau aku yang dah berkawen, dah ada anak, dah berumur 31 tahun tapi mampu nak buatkan balak kau terkinja-kinja kat aku, apekah petandanya?

a) Adekah aku sangat hebat? (oh, jangan letakkan aku sehebat ini. Nanti aku belagak okkkk)
b) Atau ko sangat bangang tak reti nak jaga balak? Puki ko tak best kot!

Kalau kau dah tak reti nak gari balak kau, jangan nak tuding jari kau kat aku okkk?
Itu sangat keji.
Dan juga sangat salah di sisi undang-undang aku.
Akan mendatangkan rasa bengang.
Kalau aku dah bengang, aku memang konfem tekel balak ko.
Mampos la kan.

Aku tak buat, ko kata aku buat.
Meh sini aku wat betul-betul.
Alang-alang orang bercakap pasal aku, apa kata aku buat terus kasik semua puas ati.
Selagi tak dapat tengok kekejian aku, memang tak sah. Tak senang bontot nak duduk kan?
Well, try me!!!
I dare you!

Aku ingatkan bila aku tak ambik tau, nama aku pun tak terlibat sama.
Ohhh....makin mencanak lak nama aku rupanya.
Semua yang buruk-buruk la tu.
Bagi la credit sket kat aku kot ye pun.

Contohnya, 'Dia tu buruk perangai okk, asik melayan jantan je padahal dah kawen. Nak buat camne, orang cun katakan.
Ataupun 'Dia tu penah threesome ngan balak i and bapak i. Mesti masuk neraka. Agaknya puki i ngan mak i tak sebest puki dia kot. Camne nak jadikkan puki i yang dah menggeleber ni best cam dia?'
Sedap sket la sikit aku dengar.

Apa-apa pun, lesson yang aku belajar dari semua benda ni - Orang yang baik ngan kita tu la yang akhirnya akan backstab kita.
Dah susah aku nak percaya sweet talk ni, like kejap-kejap 'babe', 'wink', 'dear'..paler buto bapak kau lah.

Well, yes, aku mengaku aku sangat kojaqqq.
Mulut aku cam loji kumbahan. Gila punya longkang.
Tapi aku tak mencarut depan orang. (tapi cam 'pantek' tu selalu la aku sebut depan Rozie and Ijad...sebab dorang sangat special).
Aku takde de nak wat cerita buruk pasal orang melainkan citer tu benar.
Aku takde bakat nak jaja cerita pasal orang, tapi kalau rasa nak aku reka cerita pasal kau, just let me know la.

Ok, aku nak masak.
Kang laki aku nak balik makan.
Pastu aku nak bagitau dia aku penah fuck ngan tigalblas orang laki dalam satu masa.
Okehhh???

posted by aveo757 @ 10:59 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER