walk on wings, tread in air: Last Day Today <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Last Day Today
2019-10-11

Hari ni last day 4th anniversary GreenAard.
Cukuplah 2 minggu bagi chance untuk berpesta dengan harga special.
Diskaun dapat, free gift dapat, harap semua happy.

Hari ni LAST DAY, sesiapa yang terlupa atau belum berkesempatan, masih ada lagi masa sehingga 11.59 malam ni.



Terima kasih banyak-banyak pada this customer yang bagi feedback about produk GreenAard.
Setahun lamanya dia guna produk GreenAard alhamdulillah akhirnya masalah lebam-lebam di kulit yang tak diketahui puncanya, akhirnya hilang.
Aku sangat kagum dengan level kesabaran dan consistency customer ni.
Jarang ada orang yang nak istiqomah guna produk lama-lama, selalunya nak pakai hari ni minggu depan dah baik.
Boleh jadi dia selesa dengan produk GreenAard and dia rasa sendiri ada perubahan. Boleh jadi.
Sebenarnya aku pun tak sure apa punca kesan lebam-lebam pada kulit muka tu, dia pun tak pasti, even dokter pun tak pasti tapi apa-apa pun alhamdulillah masalah selesai.

Kalau sesiapa ada masalah yang sama, maybe boleh try Cleansing Gel [kalau ubat dokter dah habis. Kalau belum habis, bagi habis ubat dokter dulu sebab taknak ada clash tindakbalas pada skin].
Hari ni last day anniversary GreenAard. Sedang helok kalau nak grab sebotol.



This is another testimoni dari pengguna Herba Rahsia Rimba.

Herba Rahsia Rimba ni sebenarnya tak jauh beza formula dia dari GC Plus.
Even kalau kau ambik GC Plus pun insyallah period kau lancar tapi aku sengaja pecahkan fungsinya.
Aku taknak orang guna GC Plus untuk selesaikan masalah period sebab buat apa bayar mahal untuk fungsi yang kau tak guna sepenuhnya, betul tak?
GC Plus tu fungsi utama untuk weight loss, kalau sabit nak settlekan irregular period, guna je Herba Rahsia Rimba.

Mak-mak yang menyusu anak memang biasa dapat period sangkut-sangkut, kadang tu drag sampai setahun.
Lagi kerap kau menyusukan anak, lagi delay kau punya period.
Tapi ada juga yang takde effect macam aku.
Rayyan aku menyusukan 2 bulan je tapi dalam tempoh 2 bulan ni period aku always on time.
Jadi, tak semua orang dapat delay period however selalunya period memang delay bila menyusu badan anak sebab bila anak menyusu, badan kau akan stimulate hormon prolaktin.
Prolaktin ni meransang milk production TETAPI dia prevent period.
Makin lama kau menyusu anak, makin tinggi level prolaktin dalam badan, maka makin delay period kau.
Apetah lagi kalau ibu not so muda anymore, akan ada impact dalam period cycle.
Menyusu badan masa umur 20an, 30an dan 40an impaknya berbeza-beza.

"Kalau saya ambil Herba Rahsia Rimba, susu saya berkurang tak?"

TIDAK.

In fact, kalau kau tak period dalam tempoh menyusukan anak tu pun tak bermakna kau tak subur.
Kau masih boleh pregnant dalam tempoh tu cuma protensinya kurang.
Herba Rahsia Rimba ni akan stabilizekan hormon pembiakan [estrogen and progestrone] tanpa kacau prolaktin pun.
Of course ada little impact on breast milk production sebab period dah start datang, you can continue to breastfeed, takde masalah.

Herba Rahsia Rimba tak boleh belasah ambik macam kau makan benda lain, ya.
Herba yang aku guna dalam Herba Rahsia Rimba bukanlah herba dari dapur macam aku guna dalam GC Plus.
GC Plus tu tak perlu berpantang sangat sebab herba dia herba masakan.
Dalam HRR, herba di agak strong, tak boleh makan hari-hari!
Ikut aturan di bawah :



Harga ni harga normal.
Hari ni last day anniversary GreenAard jadi harganya RM50, kalau beli 2, RM90.
Jimat RM20 terus.




posted by Diana Ishak @ 10:35 AM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER