walk on wings, tread in air: Executive <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Executive
2019-10-02

Alhamdulillah, after a long wait, hari ni kita release EXECUTIVE by FleurMEN.
Tunggu bulan Oktober sebenarnya sebab bulan ni birthday pakwe I.
Si ini kiranya hadiah company la untuk dia, takyah aku bagi hadiah lagi dah. Kahkahkah.

Ini kurta ke?

Bukan.
Ini kemeja lelaki.
Nak pakai untuk formal boleh, nak casual pun boleh.
Tapi kalau casual lagi cantik sebab baju ni bahagian tepi bawah potong curve, jadi kalau baju tak tuck in lagi cantik.

Kita hanya buat 4 warna kali ni.
Warna-warna selamat untuk lelaki.

Collection : Executive
Price : RM88 
Material : Como Crepe
Cutting : Regular / standard cutting
Size : S-XL












WHATSAPP SINI jika berminat nak beli atau nak tanya apa-apa tentang EXECUTIVE.
Nak beli kat website pun boleh www.fleurbymrshim.com



posted by Diana Ishak @ 9:31 AM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER