walk on wings, tread in air: Testimoni tuan tanah sendiri. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




CONTACT ME

aveo757@yahoo.com

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


TESTIMONI GREENAARD


Testimoni tuan tanah sendiri.
2018-07-01

Khamis lepas aku ada up video aku kat IG and FB.
Kebetulan masa tu baru lepas Subuh, muka pun takde mekap and powder, jadi aku buatlah video kejap nak tunjuk muka aku.
Itu pun sebenarnya request dari reader yang nak tengok kulit muka aku terkini lepas consume Gloei.

Ok ni aku nak bagitau sebelum korang harapkan 'miracle' berlaku.
Aku buat dalam bentuk point supaya senang hadam.





1. Kulit aku memang takde jerawat, jadi proses penyembuhan lebih cepat berbanding yang ada parut jerawat.

2. Kulit aku ada masalah jeragat yang kecik, bukan besar-besar penumbuk, jadi proses penyembuhan adalah lebih cepat.

3. Kulit aku tak putih, dan Gloei bukan untuk memutih.

4. Kalau nampak lebih cerah, itu adalah kesan sampingan akibat blood vessel yang dah diperkuatkan akibat pengambilan Gloei.

5. Bila saluran darah bawah mata jadi lemah dan sempit, dark circle muncul.

6. Kehilangan kolagen di bawah mata membuatkan kulit jadi nipis.

7. Gloei ada tumbuhan yang tinggi vitamin C yang akan meransang penghasilan kolagen badan sendiri (bukan kolagen haiwan).

8. Bila kolagen dalam badan optimum, saluran darah bawah mata jadi luas dan kuat. Dark cricle slowly akan pudar.

9. Tapi, kalau tak support dengan tido yang cukup, mata tetap letih, jadi tak ke mana la kalau togok 48 tin Gloei pun.

10. Lelaki perlu pengambilan yang lebih banyak (lama).

11. Kalau merokok, ambil masa yang lebih lama.

12. Gloei bukan produk ajaib.

13. Kulit manusia berbeza tindakbalas terhadap Gloei bergantung kepada genetik, jantina, umur dan severity of your current skin condition.

14. Konsisten dan bersabar.

15. Aku guna sehari 1 sachet saja, jimat sikit. Mula guna Nov 2017.

16. Masih belum flawless, masih ada bintik jeragat yang degil. Tapi alhamdulillah dah kurang banyak and dark circle pun makin pudar.



17. Kalau ada parut atau jerawat yang agak teruk macam customer atas ni, aku suggest guna krim jerawat/sabun jerawat untuk bantu percepatkan proses. Customer ni guna our Cleansing Gel. Kalau korang nak guna sabun jerawat lain pun boleh je, ikutlah kesesuaian kulit masing-masing.

18. Tapi kalau nak Gloei and Cleansing Gel, aku bagi pakej Combo. Nak?

19. Whatsapp and cakap nak pakej "Skin Combo". 1 Gloei dan 1 Cleansing Gel = RM173 (jimat RM25).

20. Kalau nak beli, atau nak tanya apa-apa WHATSAPP SINI.



posted by aveo757 @ 12:30 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER