walk on wings, tread in air: Shawl panjang <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Shawl panjang
2018-05-28


Bulan puasa ni kita banyak release plain shawl.
Sebab aku tau sure ramai tengah cari plain shawl untuk matching dengan baju raya, kan.
Hari ni kita launch SHAWL PANJANG pulak.
Disebabkab ramai request untuk buat shawl yang lebih panjang, jadi untuk plain shawl ni kita buat sampai 2m.
Kalau tak cukup panjang gak, aku bagi satu kayu kain terus. Lilit satu badan.

Material : Heavy chiffon
Measurement : 180cm x 60cm

Warna-warnanya adalah :







Untuk pengetahuan, bawal plain chiffon and satin masih ada lagi cuma inventori kat website kita tak tambah.
Mana yang dah sold out di website, kita biarkan sold out.
Sebenarnya masih ada lagi stok (tak semua warna), tapi kena whatsapp admin untuk check warna apa masih available.

Jangan tunggu lama-lama, nanti warna habis. WHATSAPP SINI UNTUK BELI SHAWL.


posted by Diana Ishak @ 9:00 AM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER