walk on wings, tread in air: RM10 off <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




CONTACT ME

aveo757@yahoo.com

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


RM10 off
2018-02-26



Hari ni dah mula RM10 off untuk Basic Value Plus.
Dari 26 Feb hingga 3 Mac sahaja.
Offer ni tak ada di website. Kat website semua harga normal.

Apa yang korang bakal dapat :

1. RM10 off untuk Basic Value Pack.
2. Double point.
3. Kod diskaun valid sehingga 10 April 2018.

Ok ni aku nak cerita satu-satu ya.


DOUBLE POINT
Setiap kali aku buat double point, maknanya ada offer yang aku akan buat dengan point ni.
Apa ko ingat aku sesaje nak bagi free-free double point gitu? Hahaha.
Dulu aku pernah buat offer double point macam ni.
Nampak macam, "Ape benda la bagi point banyak-banyak ni nak buat apa?"
Tetiab tak lama lepas tu aku bukak offer redeem Cleansing Gel serendah 200 point, haaa menggelabah masing-masing check point. Rupanya point tak cukup.
Masa aku buat offer kumpul point macam ni taknak grab, pastu nanti bila aku buat offer redeem point rugilah kalau tak tak dapat join.
Sebab nak redeem diskaun RM10 kena burn 600 point.
Itu syarat redeem paling minimum.
Kecuali aku buat gila tetiba nak kasi korang redeem serendah 200-300 point, masa ni la untungnya point dah banyak.
Jadi, jangan lepaskan peluang grab point ni.
Baru last week kitorang contact those yang dah ada point 3000 ke atas untuk redeem RM70 diskaun dengan hanya tebus 2700 point je.
RM70 diskaun you alls.
Biasanya kena redeem sampai 4200 point okeh.


KOD DISKAUN
Ini paling best.
Yang dah pernah dapat kod diskaun masa YES yang lepas saja yang tau nikmatannya masih boleh beli dengan harga YES di bulan Februari.
So, untuk offer Basic Value Pack ni, korang jangan lepaskan peluang.
Sebab korang pasti akan save duit untuk purchase bulan Mac/April nanti.

Kat bawah ni ada form untuk korang isi.
Lepas hantar form tunggu, nanti staff GreenAard akan reply.
Ada 3 option kat sini.
Tapi hanya option Basic Value Pack saja ada kod diskaun.
Yang lagi 2 option, hanya dapat double point.

Kenapa aku letak option GC Plus dan Nutrijuice sedangkan dah ada Basic Value Pack yang jauh lebih murah?

Tujuannya nak bagi korang nampak, kalau beli Basic Value Pack lebih berbaloi.
Bukan saja lebih murah tapi dapat sample Cleansing Gel juga.
Buat pilihan yang tepat untuk masa depan, ok?




Nama
Email
Produk pilihan : 1 x Basic Value Pack, RM139 [dapat kod diskaun]
1 x GC Plus, RM90 [tiada kod diskaun]
1 x Nutrijuice, RM59 [tiada kod diskaun]
Alamat penuh beserta poskod
No Tel
Nota tambahan (jika ada)

posted by aveo757 @ 10:30 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER