walk on wings, tread in air: Medley <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>








CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

MY YOUTUBE
TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Medley
2017-10-28






Ok, ni secara officialnya aku launch shawl the latest - MEDLEY.
Aku malas nak cerita panjang kat sini, semuanya dah lengkap aku letak kat website.
So, marilah kita sama-sama klik button bawah ni dan terus order 6 helai sorang, ok?
Beli tau, jangan tak beli. Blom ada lagi orang buat design ni, korang akan jadi manusia paling rare sekali dalam dunia kalau pakai shawl ni. Cikgu muzik dialu-alukan beli.

Shawl-shawl lain pun masih ada, yang before ni Sparrow pun ada kat sana.
Pandai-pandai la pilih nak tengok shawl mana satu.




posted by Diana Ishak @ 9:30 AM  
Newer›  ‹Older

SEARCH

MY FB & IG




MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER