walk on wings, tread in air: Kenapa taknak highlitekan <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Kenapa taknak highlitekan
2017-05-05

Terima kasih kat all yang PM, yang DM, yag Whatsapp, yang email and yang wish kat ruangan komen FB. Thank you all. Semoga doa korang Tuhan makbulkan.

Semalam memang En Wan ada buat surprise rupanya. Yang ada kat IG aku tau lah apa benda surprisenya tu, Nanti kendian-kendian lah aku cerita kat blog. Sebab hari ni aku super excited dengan testimoni Nutrijuice.

Actually kan 'rahsia' ni lama gila aku simpan.
Sebab aku taknak orang salah guna Nutrijuice untuk tujuan lain. Tapi bila ada testimoni macam ni, ok, aku yakin sikit nak announce.

En Wan selalu cakap "Orang lain kalau iklankan produk dia, benefit yang sikittttt pun dia highlitekan. Awak taknak. Balik-balik higlite yang itu je".

Eh memang lah.
Aku highlite GC Plus untuk weight loss sebab aku dulu gemuk. Bila aku makan berat badan aku turun, of cos la itu yang aku highlitekan sebab aku adalah living proof.
Walaupun ada a few testimoni kata makan GC Plus gout and sakit sendi hilang, aku masih tak berapa nak highlitekan sebab aku takde gout. Sebab aku takde gout. Jadi aku tak dapat nak buktikan pada diri aku yang GC Plus memang boleh bantu legakan gout.

Baru-baru ni kitorang dapat testimoni dari pengidap kencing manis yang guna Nutrijuice. Testimoni bawah ni :



Dia bagitau bacaan gula dalam darah dia turun. Ubat diabetis pun dari 2 dah mula ambik 1 je.

Sebenarnya aku memang tau dah Nutrijuice ni boleh bantu turunkan bacaan gula sebab aku pernah follow customer aku buat projek tentang salah satu bahan dalam Nutrijuice ni. Jadi aku memang yakin dia boleh turunkan bacaan gula. Tapi memandangkan aku takde kencing manis, aku cuma ada high kolesterol je dulu, jadi aku buat Nutrijuice sebab nak turunkan kolesterol aku. Bila kolesterol aku dari 8.2 turun ke 5.7 dalam masa 2 minggu, that's why aku highlite Nutrijuice ni untuk seimbangkan kolesterol.

Kolesterol aku ngan En Wan dulu boleh tahan tinggi oi. Kitorang je yang pendek, tapi kolesterol tinggi. En Wan dulu kalau sakit dada sampai dia tumbuk-tumbuk dada dia sendiri. Alhamdulillah, now dah takde sakit dada macam dulu dah.

Walaupun ada yang tanya "Boleh ke rawat diabetis?", straight away aku cakap NO.
Aku taknak kacau keje dokter. Sebab diabetis ada banyak stage. Ko pegi tanya dokter kau dulu. Kalau dia bagi ubat, kau makan ubat dokter dulu. Lepas tu kalau nak ambik Nutrijuice boleh. Selama ni aku memang taknak highlitekan Nutrijuice boleh bantu turunkan gula dalam darah sebab aku taknak orang stop ubat dokter semata-mata nak fokus pada Nutrijuice. Itu salah. Kau nak ambik serentak, takpe.



Another testimoni tentang diabetis and Nutrijuice.
Seriau sebenarnya aku nak benarkan diabetic ambil Nutrijuice ni especially yang dah ambik medication/insulin. Bukan apa, aku tak nak mengganggu fungsi ubat je. Tapi kalau memang bagi manfaat, alhamdulillah. Seronok dengar ada yang dapat manfaat dari produk aku.

Ada yang tanya tak boleh ke Nutrijuice ni aku offer murah lagi?

Aku nak bagitau dalam Nutrijuice ada safron. Safron paling murah RM25K untuk 1kg. Itu baru safron je. Dalam Nutrijuice aku gunakan 24 bahan. Kos 23 bahan lain pun nak diambil kira. Aku try bagi premium kualiti sebab semua yang aku produce ni memang aku sendiri guna. Aku buat sebab aku yang nak pakai. Baik GC Plus, baik Nutrijuice, baik Makerup Remover, baik Cleansing Bar. Cuma Cleansing Bar tu sebenarnya aku buat untuk treat ekzema Rayyan. Tapi aku balun sekali tenyeh kat muka aku. Dah kalau kulit sensitif pun ok guna, takkan kulit takde masalah takleh guna, kan? So, aku guna jugak.

Kalau korang nak beli Nutrijuice dengan harga murah, belilah dengan kuantiti agen. Insyallah aku boleh bagi murah. That's the best aku boleh offer.



Abang ni living proof jugak.
En Wan jumpa dia kat booth MR Penang baru-baru ni.
Rupanya dia pernah beli GC Plus tahun lepas masa kitorang kat Vendeur Festival Penang.
Kali ni dia datang beli sekalgus 5 botol sebab dia cakap gout dia hilang bila ambil GC Plus.

This is another thing yang aku memang dah jangka.
Sebab salah satu herba dalam ni dulu supervisor aku sendiri penah buat research. Jadi bila aku ambik herba ni untuk masukkan dalam GC Plus, aku yakin effect melegakan sendi and gout tu ada cuma aku taknak orang salah guna sebab fungsi utama adalah untuk weight loss. Tapi selain abang ni, dah ada a few more with rheumatoid athritis bagitau sakit-sakit dorang berkurangan. Ada yang dah pernah ambil steroid boleh stop steroid terus bila ambil GC Plus. Alhamdulillah la kalau dapat manfaat. Selama ni aku tak menghighlitekan sebab aku takde gout jadi aku tak boleh nak membuktikan dengan diri sendiri.

Walau macamanapun kat botol Nutrijuice tetap aku akan letakkan hanya Membantu Menstabilkan Kolesterol saje. Same goes to GC Plus, aku tetap akan highlite Membantu Menurunkan Berat Badan.
Kalau ada yang dapat khasiat lebih, alhamdulillah.

HAPPY 😊😊.

Ok, now off to Melaka.




Whatsapp 012-7728976 atau isi form pada pop out window tadi untuk beli :)


posted by aveo757 @ 12:01 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER