walk on wings, tread in air: Studio fotoshoot hari ni <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Studio fotoshoot hari ni
2017-04-26

Hari ni ber-live update dari studio.
Sebab pagi nau kena masuk studio untuk shooting FleurMEN, jadi aku terpaksa angkut laptop untuk siapkan keje. Ni sekali harung la update blog.

Tahun ni insyallah ada shawl Fleur printed. Kali ni print tu memang design sendiri, doakan semua berjalan dengan ok. Insyallah shawl tu in May kita release. Esok kita release FleurMEN dulu.
Ini gambar kat studio sekarang...



Kali ni guna 2 model sekaligus jugak, biar cepat sikit habis shooting. Model kali ni tinggi-tinggi. 170cm.



The girls tengah select pose.



MUA belah kanan. Kiri my girl.



My bos.



Model.



Kiri : Hasirol (fotografer), Ika (MUA), Diana Aniston (seorang bekas model), dan Gee (staff guwe)



Bagi briefing sikit shot macamana yang aku nak.



Kau nampak tak camana bekas model beraksi?



Tukang betulkan baju model pun aku, tukang pegangkan kertas pose pun aku.
.
.
.
.
.
.
Ok, now sambung update kat opis pulak.
Tak leh concentrate mengupdate kat studio sebab nak uruskan model.
Ni sambung update kat opis.
Insyallah aku akan release new kurta FleurMEN Jumaat ni di blog saja.
Dan the same baju akan dibawa ke Mood Republik Penang Jumaat ni. 
Orang Penang boleh dapatkan baju-baju ni kat Sunway Carnical Convention Centre.
Jumaat ni aku release exact size and gambar.



Selain dari Mood Republik Penang, esok GreenAard akan ada di Ruang Legar Kompleks PKNS Shah Alam :

Khamis - Ahad
27 April - 30 April
10 pagi - 10 malam

Kita tak boleh bawak koleksi FleurMEN kat Shah Alam sebab PKNS tak benarkan vendor jual baju sebab dorang taknak kacau peniaga yang sewa kedai dalam kompleks tu. Jadi hanya GreenAard saja yang kita akan bawak. Pagi esok aku akan ada kejap kat sana untuk setup, maybe 9-11am. So kalau ada nak beli GreenAard sambil tanya apa-apa kat aku, jom jumpa kat sana.

Kesimpulannya :

1. Mood Republik Penang
29-30 April
10am-12pm
GreenAard & Fleur by Mrs Him
20 terawal setiap hari akan dapat free shawl.

2. Kompleks PKNS Shah Alam
27-30 April
10am-10pm
GreenAard
10 terawal setiap hari akan dapat free shawl.


Harga di kedua-dua booth :

😍 GC Plus RM78/botol (harga asal RM90)

😍 Nutrijuice RM55/botol (harga asal RM59)
Tapi kalau beli 2 botol, boleh dapat dengan harga RM100 saja.

😍 Makeup Remover RM35/botol (harga asal RM39)


posted by aveo757 @ 3:03 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER