walk on wings, tread in air: FleurMEN Khalifa Vol 4 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


FleurMEN Khalifa Vol 4
2017-04-28

Sebelum aku tayang semua gambar koleksi FleurMEN yang baru, aku nak bagitau yang kitorang dah tukar booth.
Adoiiiii, lawak betul la semalam.
Dah setengah hari kitorang kat sana baru tau kitorang salah booth! Kah Kah Kah.
Tak tau la level konfiden tahap berapa kitorang ni. Selamba badak masuk booth orang setup jadi booth sendiri. Aku macam nak tergolek gelakkan En Wan semalam.

Actually kan masa baru sampai tu En Wan kata booth nombor B1.
Aku tengok signage apesal nama kompeni lain?
En Wan dengan jauh lebih konfiden dengan muka-muka sekali konfiden reply kat aku "Orang ni sebenarnya let go booth ni, pastu PKNS offer kita".
Aku pun sebagai seorang pekerja yang menurut perintah anggukkan aje.
Pastu dah setengah hari organizer datang booth bagitau booth kitorang ni salah. Ni booth orang lain. Mbahahahahahhaha.
Dah setengah hari okeh!
Yang si kompeni satu lagi tu pun elok pulak tak datang-datang setup booth.
Sampai kitorang tutup pun dia tak datang lagi.
Haihh, memang rezeki team GreenAard semalam dapat layan DVD free kedai depan.

Masa sampai kat booth semalam aku ok je.
Alhamdulillah la dapat booth kat depan kedai DVD aku kata. Takde la sangkak sangat budak-budak ni jaga booth. Rupanya PKNS bagi booth kitorang CORNER la baiii.




Ni booth kitorang hari ni sampai Ahad. Semalam B1. Hari ni B4.
Kalau datang sini hari ni, silakan ke B4.
Makeup Remover memang kaw-kaw dapat sambutan dek kerana video semalam agaknya. Laku jugak muka aku ni jadi model. Kahkahkah.
Hari ni tinggal 2 row kat atas tu je.
Kalau habis, maka habislah sebab kat opis pun stok habis angkut ke Mood Republik.
En Wan sangat optimis, habis makeup remover dia angkut.
Aku yang gelabah kat sini bila Makeup Remover tinggal 2 row tu je. Event sampai hari Ahad lak tu.
Insyallah, bulan May kita akan keluarkan Makeup Remover untuk home used. Botol 125g lebih besar. Puas pakai! Jadi, sebelum 2 row kat atas rak tu licin, cepat-cepat datang sana pi beli. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

FLEURMEN
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
KHALIFA VOL 4
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.











.
.
.
.
.
.
.
Kita launch HARI INI di FB.
Kat website tak letak. 

Sape beli sekarang ada diskaun.

Kurta ni En Wan dah angkut ke Mood Republik Penang.
ESOK AND AHAD jumpa En Wan and the team kat sana.
GreenAard and FleurMEN akan ada di Penang.



Nampak tak aku dah highlite warna hijau?
Booth GreenAard (dan FleurMEN) dekat dengan Main Stage.

Aku, esok akan ada di Kompleks PKNS Shah Alam.
Hari ni anak-anak GreenAard je ada sana.
Kalau agak-agak nak grab Makeup Remover tu takut tak sempat esok, takyah lah tunggu aku esok, korang pegi je la beli hari ni.

SEE YOU THERE!


posted by aveo757 @ 11:59 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER