walk on wings, tread in air: Reward Program untuk customer GreenAard and Ephyra. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Reward Program untuk customer GreenAard and Ephyra.
2016-12-09

Ini entry khas untuk customer GreenAard atau bakal customer GreenAard.
Hari ni kita dah launch Customer Reward Program kat website GreenAard.



After satu tahun, aku review balik customer database, memang ramai rupanya return customer. So this reward program is an appreciation token from GreenAard to these loyal customers. Nothing yang headache-headache dengan reward program ni, semuanya yang simple and sweet je. 

Ok caranya :


Bukak website GreenAard.
Boleh KLIK SINI.
Kat depan website tu, perhatikan bahagian bawah sebelah kanan ada button EARN REWARDS.
Klik button tu.



Nanti akan pop-up imej ni.
Ini semua rewards points yang available.

Yang belah kiri tu Earn Points.
Yang belah kanan Redeem Points.

Korang boleh scroll down untuk tengok apa jenis point yang korang boleh kumpul.
Contoh :

🍀 create account je dah dapat 50 points.

🍀 birthday dapat 100 points. 

🍀 setiap RM1 spend dapat 2 points. Maknanya kalau beli 2 botol GC dah dapat 360 points dah.

🍀 kalau refer to a friend pun dah dapat 20 points tapi dengan syarat kawan tu beli barang berharga lebih dari RM89. Alah, kalau dia beli cuma sebotol GC je pun kau dah dapat 20 points tu. Dan kalau kawan yang kau refer tu membeli, si kawan ni pun tadi dapat point jugak. Jadi, sama-sama kumpul point.

🍀 LIKE FB GreenAard pun dapat point.

🍀 Dan yang paling best sekali, aku activatekan reward program ni sekali untuk pembelian Ephyra. Seketul Ephyra dah RM197, maknanya point kat situ je dah 394. Selalunya orang tak beli seketul Ephyra kat aku, Paling koman pun 2 ketul. Dah free-free je dapat 788 point kat situ. Teruslah redeem RM5. Dah dapat diskaun. Hoi, RM5 pun, sape nak bagi? Dah la dapat free sachet, dapat free cleansing bar, dapat diskaun lagi. Gila taknak? Memang gila lah kau kalau taknak. Kah Kah Kah.

Oh by the way, gambaq kat atas tu gambar try and error. Point and reward sebenar dah berubah. Diskaun sampai RM25 okeh. Pegi check kalau tak caya. Apa-apa pun yang tak pernah create akaun, please create akaun dulu. Free-free je dapat 50 point.

Tak tau camana nak create akaun?
Takpe, aku ajar.
Nampak tak kat dalam gambar tu ada option LOG IN dan CREATE ACCOUNT?
Ok, klik Create Account. Nanti keluar macam gambar bawah ni :


Masukkan details korang.



Lepas dah create akaun, nanti klik semula EARN REWARD kat belah bawah kanan, nanti keluar pop-up macam ni. Ni kira dahsboard korang lah ni. Kat situ korang boleh check berapa dah point korang kumpul. Kalau dah cukup untuk redeem boleh klik redeem points. Kalau nak refer to friend, tekan REFER FRIENDS. Tapi point untuk refer friend ni hanya akan dapat sekiranya kawan kau beli. Jadi, saiko dia sampai dia beli. Pastu nanti kau dapat point, dia pun dapat point.

Ok, kalau faham boleh lah bertindak sekarang.
Kalau tak faham boleh email health[at]xzizbiotech[dot]com.


posted by aveo757 @ 2:19 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER