walk on wings, tread in air: Pakej Ephyra November 2016 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Pakej Ephyra November 2016
2016-11-29


Alhamdulillah, sama macam abang dia, kau kena sunat umur 6 tahun jugak.
Sebab bapak dia dah bukak cerita "All boys sunat umur 6 tahun".
Kesian dia kena tipu padahal bapak dia sunat umur....errrr....*krik..krik..krik..*

Ok, now cerita lain pulak.

Semalam aku up gambar Ephyra Pakej November kat IG and FB.
Jadi pagi ni aku open this offer.
Offer ni tak valid kat website GreenAard (option beli Ephyra ada kat website GreenAard).
Tapi offer ni hanya valid purchase melalui :

1. Whatsapp 012-7728976, atau
2. Melalui form kat bawah ni (bawah sekali).

Silakan tengok pakej yang available. Offer ni kat blog aku je, kat tempat lain takde.
Yang order melalui Whatsapp, just bagitau nak pakej mana satu.
Yang order melalui form, form ni will be manually replied by our staff, jadi bersabar tunggu giliran.


Pakej 1



Pakej 2



Pakej 3



Pakej 4



Nama :
Email :
Order Pakej : 2 x Inteemor + FREE Cleansing Bar
2 x Ephyra kolagen (60s) + FREE 10 sachet + shaker
1 x Ephyra kolagen (30s) + FREE Cleansing Bar
1 x Ephyra kolagen (30s) + 1 x Inteemor
Lokasi Semenanjung
Sabah/Sarawak
My address with postcode
Contact Number
Nota Tambahan :

posted by aveo757 @ 10:39 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER