walk on wings, tread in air: Bukan makanan sunah <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Bukan makanan sunah
2016-07-26


Hampir-hampir tak perasan aku iklan ni kat BH pagi ni.
Agen Seremban pagi-pagi lagi dah whatsapp aku pasal artikel ni. Lepas tu baru gi carik sokabar.
Baca sepintas lalu je sebab produk sendiri kan, hari-hari pun aku mengadap produk ni so takkan aku nak baca artikel ni 14 kali kot.

Cuma tajuk tu kurang kena.

Nutrijuice bukan produk sunnah.
Hanya kerana dalam ni ada kurma and habatussauda tak menjadikannya sebagai produk sunnah.
Aku sendiri tak penah promote Nutrijuice sebagai makanan sunah.
Habatussauda and kurma cuma bahan sampingan yang sengaja aku masukkan sebab khasiat dia.
Tapi bahan utama adalah lebih kepada buah and herba like safron, delima, and extract lemon and apple.

Dalam banyak-banyak ayat kat dalam artikel tu, mata aku macam terus terpandang kat "Pengurus Besar XZIZ Biotech Wan Mohd Ridzuan...". Senyum sendiri je aku. Tak pernah aku bercita-cita nak pass role tu kat En Wan. Aku pernah plan nak pass role tu kat orang lain sebab aku enjoy buat sale, aku tak suka buat management. Tapi aku tak jumpa orang yang senonoh untuk aku pass the role. Rupa-rupanya laki aku sendiri jugak yang layak.

Agak lega sebenarnya bila En Wan run the company.
Lapang fikiran aku. Sebab honestly, En Wan punya administrative management lebih power.
Jadi keje aku create sale saje.
Masa aku run the company, keje-keje sale aku agak terganggu sebab aku terkejar nak buat management, paper work at the same time buat sales. Now, no more.

Aku malas nak scroll FB GreenAard banyak-banyak sebab GreenAard ni rajin update FB sikit.
Jadi aku sempat save 2 testimoni Nutrijuice. Kalau korang rajin pegilah scroll FB sana.



Ni testimoni dari pengguna Nutrijuice yang ada asthma.
Memang antara benefit Nutrijuice is melegakan asthma. Bukan hilangkannya terus ya. Tapi mengurangkan keradangan asthma sebab dia akan buka laluan udara.

Yang tang cerah tu, aku no komen.
Nutrijuice takde fungsi untuk mencerah tapi mungkin kesan dari bahan-bahan dalam Nutrijuice tu banyak herba and buah-buahan kot.



Testimoni dari ibu mengandung yang makan Nutrijuice.
Ni kes stress tak dapat makan GC Plus lah ni, terus ambik Nutrijuice pulak.
Actually untuk ibu mengandung memang takde masalah nak ambik Nutrijuice. Lain macam GC Plus memang aku larang. Cuma sebaik-baiknya kalau mak-mak buyung nak ambik Nutrijuice ni mulakan bila kandungan dah cecah 5 bulan ke atas. Sebab selalunya awal trimester tu, kandungan masih fragile and mak-mak pun masih alah dengan banyak benda. Jadi aku taknak Nutrijuice ni menambahkan 'kacau-bilau' korang. Insyallah, kalau Nutrijuice sampai target, aku akan start produce new health product.



Notebook aku nampak masih ada lagi kat shelf, tapi tak penuh satu rak pun. Insyallah ada la kot dalam 100 keping lagi. Masih boleh dapat free gift note book ni kalau korang beli mana-mana produk GreenAard.

Kalau GC Plus, alhamdulillah hampir setiap minggu akan ada new testimoni.
Kadang-kadang aku baca testimoni dorang pun rasa macam series ke dia ni turun sampai 20kg?
Tapi maybe jugak berat asalnya jauh beza dengan berat ideal, so tak mustahil la ada yang senang turun berbelas kilo. Kalau berat kau 60kg, melampau sangat lah nak kasik turun sampai 20kg. Nak turun 10kg pun aku yakin sangat payah sebab berat kau tak jauh beza dengan berat ideal. Jadi, be realistik sikit ya.




Customer ni hilang 20kg dalam masa 2 bulan.
Cuak aku baca. Aku takut dia sakit je sebab drastik sangat turun dia. Hahaha.
Tapi alhamdulillah dia sihat.
Aku rasa customer ni kalau pakai catsuit mesti nampak lebih kurus ni.
Tapi takpe, jangan pakai catsuit semata-mata nak buktikan kita dah kurus ya.


 Ni testimoni yang kitorang dapat dari customer kepada agen Putrajaya.
Customer ni hilang 19kg dengan 2 botol kalau tak salah.
Masih menggunakan GC Plus until dia capai berat ideal.
Sebab customer tunjukkan kesungguhan, HQ bagi dia free 1 botol GC Plus. Takpelah, aku bagi.
Seronok bila tengok orang percaya kat produk kita.



Another written testimoni.
Entah sape aku tak tau ni, maybe admin aku tau nama dia.
Aku tau baca je.
Seronok la bila dengar orang capai target. Tapi kan, ada kalanya jangan jadi hamba kepada skala penimbang.
Aku bagitau sebab apa....



Sebab penimbang berat hanya tunjukkan berat korang (berat tulang, berat muscle, berat baju, berat air water retention), tapi bukan body fat. Benda yang paling utama adelah body fat. Kita nak kurangkan body fat ni saje. Sometimes, orang yang pi gym, berat dia maintain untuk beberapa waktu yang agak lama sebab pembinaan otot. Bila otot dah cukup banyak, barulah nampak kesan penurunan berat sebab lebih banyak otot terhasil maka makin laju metabolisme.

So, kaedah paling tepat adaleh 2 kaedah dalam gambar tu.
Baca dan hadamkan.



Beli GC Plus also dapat free gift note book GreenAard.
Mohon laju sikit order kalau nak dapat free gift ni ya.

Untuk pembelian NUTRIJUICE dan GC PLUS, boleh whatsapp 012-7728976.
Atau pegi website www.greenaard.com

Sekian terima kasih.




posted by aveo757 @ 8:00 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER