walk on wings, tread in air: Stock Update <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Stock Update
2016-07-28


Aku boleh la terlupa nak update stok ni kat blog.
Aku rasa aku pun lupa nak bagitau ada butik sale, kan? Sebab aku main share je apa yang ditulis kat FB Fleur by Mrs Him ke FB aku. Lupa nak naikkan kat blog.

2 hari yang huru-hara.
Lintang-pukang jugak nak settlekan order sebab ramai yang mintak di-pos.
Dah la walk-in pun ada, at the same time yang beli thru whatsapp and FB.
Sampaikan ada yang 'main cara tak aci' bila order kat website tapi bayar harga sale.
Kat website sengaja aku taknak ubah harga. Selamba jek order kat website tapi bayar harga sale.
Yang budak-budak ni pulak pi accept. Hangin je aku.
Terus aku disable website order. Hahahah. Pasni aku rasa nak disable terus lah. Jadikan website tu untuk view je.

Semalam peak gila.
Aku belikan pizza, makan je kat opis. Tak dibenarkan keluar pi lunch sebab takut tak sempat nak packing barang.

Seronok bila ramai bagi feedback "Sedapnya kain! Macam baju mahal je".

Senyum je aku.
Nak je aku reply "Dik, memang sebenaunya baju ni harga mahal. Kita nak habiskan mana-mana belen yang ada ni je sebab tu jual harga RM80".
Tapi tak sampai ati nak bagitau.
Sampai patung-patuing aku terpaksa dibogelkan sebab yang kat patung pun orang nak beli.
Togel je patung aku.

Aku nak update stok terkini je ni.
Jap lagi aku tulis entry baru.
Tapi ni just entry pemberitahuan saja.

AMADIA
White/Red : S(1) M(1) L(1)
Brown/Black : S(1) L(1)
Red/Blue : SOLD OUT

AYISHA
SOLD OUT

CLARA
Etherial Blue : S(1) XL(1) XXL(1)
Mulberry Pink : S(1) M(2) L(1) XL(1) XXL(1)
Umber brown : SOLD OUT
Violet : S(1) M(1) L(1) XL(1) XXL(1)

IVY
SOLD OUT

MIA
Lilac : SOLD OUT
Pink Chintz : XL(2) XXL(1)
Pine Green : SOLD OUT
Jam Red SOLD OUT

LAUREL
Green Knoli : L(1) XL(2) XXL(2)
Garnet Red : M(1) L(2) XL(2) XXL(1)
Startling Orange : M(1) L(2) XL(2) XXL(2)
Midnight Navy : SOLD OUT

Khalifa
Tampico Green : XXL(1) XXXL(1)
Persian Blue : XXXL(1)
Carrot Orange : XXXL(1)
Violet Purple : XXXL(1)
Plum Purple : SOLD OUT

Nak beli kalu boleh datang :

FLEUR BY MRS HIM
18-1 Jalan Putra Mahkota 7/7A
Putra Heights Subang Jaya Selangor
Whatsapp only : 012-7728976
Phone butik : 03-56144757



posted by aveo757 @ 10:39 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER