walk on wings, tread in air: Mia <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Mia
2016-05-12

Seperti yang dijanjikan, maka ditepatikan.

Ni kurung moden MIA.

Aku produce baju kurung setahun sekali je.
Tahun ni insyallah, ada 2 jenis kurung.
Yang pertama is MIA.
Yang kedua, bulan depan baru release.
Tak tau la nak letak nama apa. Mungkin MEOT.

Kurung ni dah ada kat website, tapi aku tak blast kat FB lagi.
Jadi yang baca blog aku saja yang tau aku dah release kurung ni today.
Macam biasa konsepnya longgar dan tak ketat sendat.
Baju ni tak berpinggang, tapi cutting blouse tu membuatkan baju ni nampak macam ada cutting.
WAIST pada size chart adalah ukuran pinggang kain (skirt), bukan pinggang baju (blouse).

Ada ompek kaler - Pine green, Lilac, Jam red, and pink.
Atas lace tu ada manik-manik and batu-batu.
Tapi tak sarat dengan batu, so kalau lepas raya nak pakai baju ni pi opis pun boleh. Tak terlalu glam.

Aku lebih suka berhabis kat fabrik kain dari berhabis kat sarat-barat dengan manik.
Kain aku guna maxmara.
Very fine tekstur. Sangat halus and lembut.

Depan baju tu aku buat pleat, nampak seakan-akan blouse.
Ada zip kat tangan and dada.

Boleh order terus kat website, DI SINI

Untuk early birds, setiap pembelian akan dapat 1 shawl free bernilai RM45 dan free pos dalam Malaysia. Valid sehingga 20 May 2015 saja.
Selepas tarikh ni, kita charge pos and takde free gift.









posted by aveo757 @ 4:23 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER