walk on wings, tread in air: SACC Mall pulak. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

SACC Mall pulak.
2015-11-24


Sangat lah good news pemangkin nak buat keje pagi ni.
Aku baru je rasa nak procrastinate lebih sikit pagi ni.
Keluar-keluar bilik air nak Subuh tadi En Wan dengan excitednya bagitau "GreenAard dapat Mood Republik!"

Gila tak sangka.
Sebab tengok dia punya application gila bahabi punya banyak.
Dah la kena buat karangan okeh. Siap kena lukis plan booth nak buat macamana apa semua.
Siap kena bagitau apa produk yang akan kita release in 2016.
Nasib baik kebetulan memang tengah buat sales projection and marketing plan untuk apply research grant, takde la perah otak sangat.
Sebab aku dapat tau pasal application ni pun last minit sebab aku kan malas sikit layan IG.
2 jam sebelum tarikh tutup kelam-kabut siapkan proposal.
Berjela jugak la aku punya karangan.
Ada satu part tu dia tulis "...tidak kurang dari 100 patah perkataan, sila nyatakan...."
Nasib baik aku blogger tau. Blogger mana reti tulis pendek-pendek.
Instagrammer je suka tulis pendek-pendek. Hahaha.

Tapi tu la baca balik sms dia, kat Open Day Ahad ni dah boleh book event untuk sepanjang tahun 2016. Deposit RM2000 untuk 1 event.
1 event tau. Baru deposit tu.
Agak-agak berapa ribu nak kena standby ni. Luruh bulu-bulu aku camni gaya.

Cakap pasal menulis ni, aku time UPSR dulu, adalah satu penyeksaan batin kalau kena meringkaskan karangan.

'Tak lebih dari 90 patah perkataan'.

Seksa okeh! Seksa.
Sampai sekarang pun perangai aku, aku suka bagi explanation.
Aku suka bagi penerangan biar jelas and paham. Jadi, memang tak boleh la nak suruh aku cakap ringkas-ringkas ni. Kira macam kau bagi aku mic, memang lambat sikitlah giliran kau nak bercakap. Sebelum bagi aku mic, pikir dulu patblas kali.
Kalau nak suruh ringkas-ringkas ni, En Wan pakar.
Bukan takat karangan dia ringkaskan, dengan ayat-ayatnya sekali dia ringkaskan terus sampai kau tak paham.

Sayam (sayang).
Hilan (hilang).
Pak (empat)

Nyusahkan aku.



2 hari lepas aku dah start launch diskaun untuk Ephyra.
Diskaun RM38 untuk setiap pembelian RM200 atau lebih.
Kau boleh campur nak Inteemor and Collagen ke, atau nak 10 kotak skin bar saja ke.
Janji nilai dia RM200 ke atas, kod diskaun tu akan di-activate-kan.
Kalau rendah dari RM200, dia tak lepas.
Setiap orang akan dapat kod yang berbeza, dan kod hanya boleh digunakan 1 kali saja.

Kalau nak dapatkan diskaun ni, sila refresh blog ni lagi sekali and tunggu ada pop out window keluar.
Isikan details kat situ and tunggu kod diskaun akan diemailkan kat korang.
Lepas dapat kod, boleh ke www.greenaard.com untuk shopping Ephyra sebab Ephyra aku park kat website sana.

Aku akan create link untuk testimoni Ephyra di sana.
Now tak sempat lagi.



Yang tertunggu-tunggu harga promosi untuk GreenArd, korang boleh kepamkan duit tu dulu and tunggu sehingga Sabtu Ahad ni. Ramai-ramai gi SACC Mall Shah Alam sebab ada 100 booth kat sana termasuklah ada food truck and retis (aku tak tau sape retisnya, tapi ada).
GreenAard ada kat sana.
Macam biasa, harga kat booth of cos lah special.
Hanya RM75/botol. Ni masanya kalau nak simpan stok.
Tak aci beli online, kena pi sana beli kat booth baru dapat harga RM75 ni.

Booth ni kat open parking space tau, bukan kat dalam SACC.
Insyallah aku akan ada kat sana sekali.
Kalau ada sesape ada soalan tentang GreenAard atau tentang diet, kita boleh lepak discuss kat sana ya.



Dah alang-alang tu aku nak bagi tunjuk ni. Ni testimoni dari customer dealer GreenAard.
3 bulan ( 3botol) GreenAard akhirnya turun 14kg. Tapi dia mintak blurkan wajah, dealer aku macam terover blurkan gambar terus ni.
Tak bersenam pun, cuma dia nak cepat turun jadi dia stop pengambilan makanan bergula tinggi like air gas, kukis and kek. Budak ni memang determine gila nak slim ni. Nak kawen kot ni.

Sebenarnya sebulan turun 1-2kg pun dah ok.
Sebab penurunan bert badan yang sihat adalah sekitar 400g-900g seminggu.
So kalau ada yang turun berat badan takat 1kg janganlah down.
Dah la kau tak payah exercise and tak payah sekat makan kan, lojikla kalau takat 1-2 kg je turun. Lainlah kalau kau exercise kaw-kaw tapi tak turun berat tu lain la cerita.
Budak ni adalah bukti konsisten itu memang penting.
Umpama kau nak kulit cantik, tapi pakai krim muka takat seminggu, pastu takde perubahan, kau stop.
Ingat krim tu magik ke pakai hari ni esok terus jadi Snow White?

Aku ada tulis a few artikel tentang why why why kat www.greenarad.com.
Boleh baca kat situ apa-apa yang korang nak tau pasal diet.
Seriously, it helps you to understand better how GreenArd bantu dapatkan berat badan ideal.
Testimoni semua aku letak kat sana. Boleh baca.








posted by aveo757 @ 10:20 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER