walk on wings, tread in air: Terima kasih atas ucapan selamat hari jadi. Thank you. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Terima kasih atas ucapan selamat hari jadi. Thank you.
2015-08-14


E-Slim Burner updates.

1. Start Rabu and Khamis (semalam), dah ada yang terima tracking number, rasanya ada yang dah terima pun barangnya semalam.

2. Dr Azhar pecahkan kepada 2 carton. Tapi 1 carton sangkut di kastam dari 11 August sampai hari ni tak release lagi.

3. So, sesiapa yang masih tak terima tracking number E Slim Burner, maknanya your order ada dalam carton yang ditahan kastam.

4. Team Dr Azhar di sini dah try nak releasekan pakej ni semalam tapi ada beberapa dokumen yang kastam nak, then kena lalu beberapa proses checking lagi, wallahualam aku tak pasti apa dia sebab aku pun tunggu info dari team Dr Azhar.

5. Sebarang info, kita akan email.


This is why E Slim Burner memang sengaja dishipped in batches sebab takut akan jadi kes-kes macam ni.
Kastam buat random checking, kalau nasib tak baik, kena tahan, maka kena tahan lah.
Kalau nasib baik lepas, maka lepas.
Mujur jugak dipos berasingan, dibuatnya hari tu semua pun dipos dalam satu carton pastu kena tahan lagi pening aku nak menjawab kat customer.
Insyallah, aku harap sangat box ni dapat release secepat mungkin.

Another thing, lagi sekali aku nak pesan.
Apa-apa urusan order barang like E Slim Burner, Ephyra atau produk Fleur by Mrs Him, tolong jangan hantar proof of payment ke personal email aku (aveo757) sebab hari-hari aku bukak email ofis saja. Email yahoo ni kalau rajin, malam-malam baru aku bukak sebab selalunya takde apa yang penting pun kat dalam tu.

Email health[at]xzizbiotech[dot]com AND contact[at]fleurbymrshim[dot]com semuanya ada orang handle, jadi respond tu akan jadi lebih cepat berbanding hantar ke email yahoo aku.
Ada yang hantar proof of payment ke yahoo sampai 4-5 hari baru aku baca.
Nanti korang jugak yang stress apesal takde respond.
Aku tau ada yang lebih suka berurusan direct dengan aku, thats why hantar ke personal email, ada yang PM FB, ada yang whatsapp, tapi percayalah, medium ni akan lebih melambatkan proses. Kadang-kadang aku lupa nak forward mesej kat FB and whatsapp pada admin.

Jadi, untuk sebarang urusan work related atau enquiry tentang order and product, boleh tengok email yang tertera kat side bar belah kiri, bahagian atas sekali kat gambar profile aku tu.
Kalau admin takleh jawab, dorang akan forward pada office email aku. Office email ni memang aku check setiap masa.



Awal bulan hari tu aku dah naikkan entry tentang August Promo kan?
Ok today official naikkan poster sebab today besday aku.
So, promo Ephyra ni valid sehingga 31 August 2015.
Boleh klik icon di bawah ni untuk beli.

Terima kasih atas ucapan selamat hari jadi di FB, insyallah akan direply satu-satu kalau sempat.




posted by aveo757 @ 11:56 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER