walk on wings, tread in air: Ucapan Thank You berjemaah namanya ni. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ucapan Thank You berjemaah namanya ni.
2015-08-17

Terima kasih yang hantar wish melalui whatsapp, email, Instagram, PM dan di ruangan komen FB.
Thank you so much.
Aku tak dapat nak respond satu-satu, jadi sebahagiannya aku tepek di sini.
Mana yang sempat tu aku dah respond.

THANK YOU SO MUCH!









Yang takde dalam list aku rupanya ada dalam list En Wan and wish aku kat FB sana. 
Pun bolehhhhhhhh.
Ni En Wan printscreen and pass kat aku.
Ada yang ambik effort untuk cantum-cantumkan gambar aku. Hehehe. Tima kasih banyak-banyak.





Sambut hari jadi di kala usia dah 38 tahun ni sebenarnya dah takde apa yang special sangat.
Macam hari-hari biasa jugak.
Cumanya memang dari dulu lagi aku akan bercuti pada hari jadi sendiri.
Bukan buat apa pun, saje lepak kat rumah bersantai-santai, relax-relax.
Tapi tahun ni aku tak dapat cuti.

Seriesly this is besday yang tak berapa best sepanjang aku hidup sebab aku serabut pikir camne nak releasekan pakej E-Slim Burner yang kena tahan kat kastam KLIA.
Sumpah serabut.
Rasa ngeri nak bawak masuk produk dari luar.

Sebenarnya ini memang perkara biasa untuk orang yang dah biasa bawak masuk barang dari luar.
Company aku memang dah biasa sangat clearkan shipment kat kastam, so takde masalah.
Yang menjadi masalah adalah bila delivery ni pending lama sangat ni.
Nak bawak masuk produk sekaligus aku tak berani sebab biasa lah kastam memang mudah terpikat dengan kotak-kotak besar. Jadi terpaksa pecah-pecahkan box.
Nasib tak baik, satu box sangkut.
Aku harap sangat cepat la settle masalah ni.
Dah settle semua ni baru aku nak qada' besday celebration.

Update bergamba kendian-kendian.

Bye.




posted by aveo757 @ 12:58 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER