walk on wings, tread in air: RUNTUH LAGI! (rasanya ni Runtuh 4.0 kot) <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


RUNTUH LAGI! (rasanya ni Runtuh 4.0 kot)
2015-06-17

Sorry la sebab aku lambat naikkan promo Ephyra terbaru.
Hari ni aku busy siapkan LookBook untuk proposal, lembik bontot aku duduk depan komputer sepanjang hari.
Ada banyak benda nak cerita tapi aku dah ngantuk sangat ni, huruf kat keyboard pun nampak bergerak-gerak. Toleh belakang, saka katil memanggil-manggil.
Tapi macam lapar nak pi mamak pulak. Camne ni.

Ni aku letak promo je lah dulu ya.
Esok-esok update blog bagi senonoh sikit.

Promo ni valid sehingga 30 June je, and setiap orang boleh beli sekotak saja.
Takyah beli banyak-banyak, simpan duit untuk beli baju raya Fleur by Mrs Him pulak. Hahaha.
Cukup la kan 50 sachet, boleh pakai sampai July apa.

Nak beli, boleh ke sini.

Bye. *nguap*






Raya 2015

Ephyra Free 20 sachets

posted by Diana Ishak @ 12:08 AM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER