walk on wings, tread in air: Suamiku seorang competitor. Like I care???? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Suamiku seorang competitor. Like I care????
2015-04-02



Thank you Majalah Ibu & Anak untuk interview ni.

Berani mati betul aku keluar mags dengan muka tak siap.
Sumpah aku baca sekali lalu je artikel ni sebab :

1. Muka tak siap.
2. Muka macam loyang.

Memang nampak jelas muka kepenatan.
Masa ni aku silap susun schedule.
Ada talk yang aku attend for 4 days, dari pagi santak ke malam.
Pastu next day aku setuju untuk diinterview pukul 11 pagi.
Lepas interview ni aku terus zassss jumpa customer pulak.....dengan muka tak siap ni jugak.

Tapi yang best bila En Wan bukak-bukak magazine ni ayat dia "Huishh! Gemuknya!"

Sentap?

Tak lansung.

Itu tandanya sekarang aku dah kurus.
Sikit.
Hahahahahha.

Masa dia shoot ni kalau tak salah bulan Feb.
Berat aku 54kg time ni.
Takde la besar sangat, besor lagi time aku matrik dulu.
Tapi memang terasa la lebihan babat-babatnya.
Nak lagi kalau tahiyat akhir tu kan. Berlipat-lipat lemak kat pinggang.

Tapi bagus jugak bila gamba magazine ni keluar.
Baru la aku nampak beza aku dulu and now.
Baru-baru ni aku up gamba kat IG ada orang komen kenapa nampak kurus kenapa nampak cengkung, ok now aku dah kurus. SIKIT.
Semalam aku timbang 49.8kg. Lebih kurang 50kg la.



Aku sebenarnya sedang meng-guineapig-kan diri dengan mengetest kapsul-kaspul ni.
Yang merah tu sepatutnya lebih power tapi kat badan aku takde efek pulak. So aku stop.
Pastu aku try yang biru.
Yang biru tu aku makan 3-4 hari, hari kelima terus berak-berak.
Best gila.
No, aku tak sekat makan lansung. Alhamdullilah berat turun sikit.
Tapi rasanya aku maintain takat 49-50kg je la kot.
Sebab bila dah susut sikit ni muka aku dah macam orang sakit pulak.
Nama pil ni takde, sebab ni fresh dari lab ni.
Nampak macam berkesan tapi aku tak plan nak releasekan lagi bendalah ni sebab aku tengah fokus on 2 projek. One is Halal Kit and another one insyallah, new biotech-based drink is on its wayyyyyyy.

Tolong doakan Halal Kit ni dapat release tahun ni jugak.
Kitorang tengah cuba untuk jadikan kit ni can test both alcohol and porcine.
Terlalu banyak testing kena buat now sampai rasa nak giveup pun ada.
Cuma aku tak plan macamana nak commercialize kan lagi. Tunggu kit habis testing dulu.
This is something yang akan bagi benefit kat orang awam Muslim macam kita semua. So, tolong doakan ya. Mungkin ada di antara pembaca blog ni yang doa-nya makbul.

Pil berak-berak tu biar aku je la yang test dulu.
Badan aku dah jadi kerempeng macam Kate Moss nanti baru aku produce ok?




Bab paling best sekali adelah bila spy aku printscreen FB post En Wan.
Hahahaha.
Ada hati nak mengutuk aku orang tua ni.
Dia tak tau spy aku ada kat sana.
Tapi aku tau tali barut En Wan pun ada kat FB list aku. Like I care????? *hembus ludah kuku*

Baideway, perhatikan perenggan kedua En Wan.

MENGARAP tu apa?

MenGGarap la oiiiii!

So this is why aku selalu tensi melayan sms/whatsapp dia.
Dia punya ejaan memang ke laut.
Aku heran camana SPM BM dia boleh A.



posted by aveo757 @ 10:51 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER