walk on wings, tread in air: Muka aku memang ada majik <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Muka aku memang ada majik
2015-04-14


Ramainya la email aku tanya betul ke offer Ephyra bulan ni beli satu kotak dapat extra 10 sachet.

YE SAYANGGGGGG.

BENARRRRRR.

Aku tak salah type.
Aku dah buat offer ni bulan Mac lagi tapi via invitation.
Disebabkan sambutan sangat menggalakkan, bersempena dengan bulan yang penuh pancaroba ni, kat newsfeed aku tak abis-abis lagi orang bertekak pasal GST, meh aku kasik sejukkan sikit dengan penambahan 10 sachet Ephyra.
Ephyra takde GST, jangan risau.
Aku nak tolong turunkan harga untuk customer Ephyra memang tak dapat sebab sekotak memang harganya RM197.
Yang aku boleh tolong cuma tambah nilai.

Now ni principal biotech product aku sibuk bagi free kit free reagent, jadi dorang tak supply hadiah lagi macam dulu. So, aku tak dapat la nak offer hadiah kat korang. Kalau tak, dulu kejap-kejap nada powerbank, ada mp4, ada mp3 kan?
Tapi boring la asik bagi hadiah yang sama je.
Memandangkan korang pun memang minum Ephyra, jadi aku tambahkan sachet supaya korang puas minum.
Ni sebenarnya advantage untuk new user.
Sesiapa yang baru nak blaja ambik Ephyra, this is the right time.
Sebab korang boleh dapat 40 sachet. Insyallah, cukup untuk 40 hari sampai nampak kesan pada kulit.

Nak order plis klik kat link di bawah entry ni.
Atau boleh klik kat link di kolum HIGHLITES (sidebar kiri atas sekali).

Ok done cerita Ephyra.

Ada reader tanya apesal muka aku kat IG kejap cengkung kejap gebu?
Rileks...rileks...jangan risau.
Ok jawapannya adelah - memang pesen muka aku dari dulu macam tu.

Cuma skarang ni berat dah 50kg, jadi kegebuan dia lebih ketara.

Muka aku ni jenis lebar, ala-ala loyang gitu.
Kawan aku Apeng cakap muka aku bentuk bujur sirih.
Tapi aku rasa muka aku macam pinggan bujur.


Mac, 2011.
4 bulan lepas bersalinkan Rayyan.
Tirus kan muka?

Sebenarnya TAK!


Mac, 2011, hari yang sama aku snap gambar 'muka tirus' tadi.
Tiba-tiba kembang sekelip mata kan?


Ni lagi lah kus semangat kembang. Macam dibagi suntikan yis kat pipi.
Padahal ni tahun 2006, di saat berat aku masih 44-45kg tapi kemain lagi pipi aku.


Muka aku ni sangat senang kalau nak bertukar jadi majik.
Kalau nak nampak macam loyang, senyumlah seindah suria.
Konfem menjongkit naik pipi aku.
Kalau nak nampak kurus, jangan senyum atau senyum sikit je. Pasti nampak macam berat 41kg padahal perut berlipat-lipat.

Jadi, jangan lah tanya apesal muka aku kejap cengkung kejap gebu.
Sumpahan dia memang dah gitu. Pasrah je lah.
Tapi sebenarnya yang banyak 'membantu' supaya muka aku nampak macam kurus (padahal tak), adelah dagu yang senget ni.
Masa En Wan first time jumpa aku, dagu aku yang dia tegur dulu sambil mencubit dagu ini dengan mesra beliau berkata "Dagu Di tajang (tajam)".

Tapi masa tu excited jumpa bakal boifren, tajang pun tajang la, aku telan je.
Masa ni tak banyak soal aku.
Now ni pantang dia salah bunyik je, sampai minggu depan aku troll.

Oklah bye, nak mandi.





posted by aveo757 @ 7:06 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER