walk on wings, tread in air: Email <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Email
2015-04-16


Ok, ni last batch.
73 email dari batch yang terakhir dah pun dihantar ke penama masing-masing.
Dorang ni semua antara beratus orang yang commit kepada offer Ephyra bulan lepas.

Ada yang tanya kenapa dorang tak tau pasal invitation ni.
Memang aku tak bagitau pun kat blog, sebab tu namanya pun invitation.

Kan aku dah kata, dulu aku ada buat satu pop out window kat blog ni.
Kalau tak salah aku warna hijau box tu. Tajuk dia "LET'S PLAY GAME", tapi terhad kepada 200 pengguna Ephyra terawal.
Dorang-dorang ni je la yang dapat invitation tu.
Invitationnya adalah, dorang dapat offer extra 10 sachet ni.
Kiranya, bulan lepas lagi dorang dah dapat offer ni.
Bila offer ni aku tengok menggalakkan, jadi bulan April ni aku open kat public.

Tapi, untuk dorang yang commit kepada offer bulan lepas, bulan ni aku janjikan special offer lain pulak.
Jadi, bulan ni dorang akan dapat offer yang berlainan.

So, kepada yang 73 orang ni dok la email aku tanya bila nak hantar email bila nak hantar email, sorry sebab lambat.
Aku kena susun batch by batch. Nak hantar sekaligus tak dapek.
Tu nampak tu inbox Health ada berapa ribu??
Harap bersabar, yang nak mengerjakan semua enquiry ni tak ramai mana.

Ok, ni aku nak bagitau, sekiranya korang nak dapat the same offer yang aku bagi pada insan-insan terpilih tersebut, silakan purchase Ephyra bulan ni (klik link pada kolum HIGHLITE di sedebar belah kiri, atas sekali).
Insyallah, offer yang dorang dapat bulan ni, akan korang dapat pulak di bulan depan.

Sekian, aku nak nap kejap.
Tak larat.
Baru sampai dari Penang.

posted by aveo757 @ 5:52 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER