walk on wings, tread in air: Instant Shawl Hannah <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Instant Shawl Hannah
2015-04-22

Instant shawl pertama from Fleur by Mrs Him (Neelofa style) dah boleh dibeli thru website www.fleurbymrshim.com.

Kat sini cuma aku tunjukkan gamba saje.
Kalau nak tengok gamba yang lebih besar boleh ke website ya.
Kali ni tak pakai model orang, pakai model kepala patung je sebab shawl sampai 39 pattern, aku tak rasa ada model yang sanggup nak tukar ganti shawl sebanyak ni. Aku pun tak rasa larat nak tunggu shooting sampai 39 helai.

Yang tanya pasal jubah, insyallah.
Dah ada satu design yang dah pun siap.
Coming lagi 2.
Tapi photographer yang aku selalu pakai tu gi Europe untuk shoot pakaian muslimah.
Jubah Fleur by Mrs Him also ada dalam bagasi dorang.
Bila dah balik nanti baru kita buat studio shoot.

Lama dah tak release shawl kan, asik jubah je.
So, beli shawl dulu la ya.

Instant shawl ni tanpa inner ya.
Tak perlu pakai inner pun sebenarnya.

KLIK SINI untuk ke website :


















posted by aveo757 @ 4:00 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER